reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
caaaaaałe wieki mnie tu nie było. widze, ze sie bb zmieniło a mamy ciągle te same, no powiedzmy, ze te same..................

o stara mamuska wrocila :-) gdzie reszta starej ekipy ???

natka ja tak mialam raz czy dwa ale ja mam "twarda dupe" i sie nie dalam no i maly nadal zasypia sam.

Dziewczyny moze macie racje, caly czas mysle o tym mieszkaniu i przetargu i o tym ze maly jeszcze nie chodzi wiem ze nie mam sie co martwic ale jakos nawet podswiadomie jak widac mysle o tym, moj dzidzius nauczyl sie wchodzic do nas na lozko :sad: a za cholere nie chce sie nauczyc z niego schodzic !!!! :angry: tylko caly czas glowa w dol !!!

dzisiaj bylismy u kumpeli w barze gdzie ona pracuje :-) ale mialy mial radoche wszyscy moi kumple go wynianczyli :-)

Natka nie przemuj się przeciez nic się małej nie stało, chciałaś być po prostu konsekwentna! moze Zosia sie dzisiaj zle czuje może jej pogoda nie odpowiada, ze nie chce zasnąc, powodów moze byc wiele!
ja tez kilka razy skapitulowałam ale teraz mały juz sie przyzwyczaił i zasypia sam u was na pewno tez tak bedzie głowa do góry!
Aga a u nas jest odwrotnie Oli umie schodzić z łóżka ale wchodzić jeszcze nie!

aga mały barman ci rośnie:-D
nina mam nadzieje ze masz rację i ze to tylko dzisiaj tak było:-( ale wyrzuty sumienia mam do teraz:zawstydzona/y:

u nas Zosia ani nie wchodzi na łóżko ,ani z niego nie schodzi:nerd:

cześc pawimi, która godzina u ciebie?

Natka nie przemuj się przeciez nic się małej nie stało, chciałaś być po prostu konsekwentna! moze Zosia sie dzisiaj zle czuje może jej pogoda nie odpowiada, ze nie chce zasnąc, powodów moze byc wiele!
ja tez kilka razy skapitulowałam ale teraz mały juz sie przyzwyczaił i zasypia sam u was na pewno tez tak bedzie głowa do góry!
Aga a u nas jest odwrotnie Oli umie schodzić z łóżka ale wchodzić jeszcze nie!
u nas tez maly schodzi a wdrapac sie nie porafi bo zbyt wysoko, mamy bardzo wysokie lozko ale na kanapy potrafi i niezle mu to idzie :)
14.27 natka, a co??

reklama
witam też chetnie bym pogadala ze starą gwardią ale dziewczyn brak :-( u nas fajnie Karolek broi ja sie patrzy tydzien temu byl chory bylam z nim na pogotowiu chcieli go zabrać do szpitala bo mial 40 st gorączki ale dobrze sie skonczylo tylko maly sie nacierpial i Ja razem z nim a teraz rozpoczęły sie u nas ferie i zachorowal Łukasz masakra :baffled: i oczywiscie musze sobie radzic sama jak zawsze:no: mamy nadal6 zebów ale robimy postepy w mówieniu tzn ja go rozumiem :-D mówi wyrażnie mama tata daj dzadek tak jak napisalam bacia (babcia) alol (Karol) ić -pić i bardzo lubi wszystko jesc nie ma problemu z jedzeniem i wogole jest slodki i kochany acha i od listopada zchudlam 12 kilo :nerd:pozdrowienia :-):-):-)

Do góry