reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a znam tez wiele takich przypadkow gdzie ktos wyjechal do pracy tylko z zamiarem powrotu i juz tak..15 lat hehe

reklama
musze przyznać że my tez wyjechaliśmy z zamiarem znalezienia lepszej pracy, narazie minely dwa lata jak jestesmy w Holandii, ale ja wiem ze chce wrocić do Polski.... mam tylko nadzieje że wszystko sie ułoży jak najszybciej i niedługo wrócimy...

pawimi-poczatki zawsze sa najgorsze:baffled: dobrze że teraz jest lepsza komunikacja z bliskimi....

Ostatnia edycja:
no ale ja nie mowie ze tym co wlasnie zostali sie podoba....;) tez nie i narzekaja ale twardo siedza :) nie patrzec daleko....moj tatus! dobra, lece bo moj najstarszy syn cos wykombinowal i musze najpierw odebrac olivke a pozniej jego z kolejki....

Ostatnia edycja:
my imprezke grupowa w pubie a pozniej podobno wszyscy maja sie do nas przeniesc - o czym jeszcze tak dokladnie niewiem, ale czemu nie:). Matko kochana tak pozno??? nawet nie wiedzialam, ale numer, pisalam zalegly list to kumpeli....musze isc spac! Przeciez balowanie mnie czeka!

Wiktor w ciagu dnia spi 2 razy i tk samo zasypia sam bez gadania !!! ja nie mam sily na szarpanie sie z nim wiec wkladam go do lozeczka i tak dlygo skacze az zasypia. w lozeczku jest bezpieczny wiec nawet jak poplacze to wim ze nic mu sie nie dzieje.

my walentynki bedziemy chyba w domu spedzac w 3 ... co zrobic takie zycie... za okonem bialo i nie wiem czy gdzies pojdziemy.

I powrót zimy nastapił, budzę sie rano a tu biało! samochód zasypany a ja z małym po zakupy jade w jednej ręce dziecko w drugiej miotła he he no ale trzeba sobie radzić!!!
a walentynki spędzam z moim kochanym synkiem :-) mąż w pracy niestety!!! miłego swiętowanai wam dziewczyny zyczę!

My też w domku walentynki spędzamy.
Dziewczyny jak nauczyłyście dzieciaki spać w łóżeczkach, bo moja w dzień zasypia tylko w wózku, na noc zasypia sama w łóżeczku ale w dzień to nie ma mowy.

reklama
jagna nigdy w dzień małej nie usypiałam, no może kilka razy się zdarzyło że ją lulałam, a tak to kładę ją do łóżeczka daje jakąś miekką zabawke zeby krzywdy sobie nie zrobiła i bawi sie i pada,albo odrazu zasypia:tak:

Do góry