reklama
niunia_2008
mama Wiktorii :)
musze przyznać że my tez wyjechaliśmy z zamiarem znalezienia lepszej pracy, narazie minely dwa lata jak jestesmy w Holandii, ale ja wiem ze chce wrocić do Polski.... mam tylko nadzieje że wszystko sie ułoży jak najszybciej i niedługo wrócimy...
pawimi-poczatki zawsze sa najgorsze dobrze że teraz jest lepsza komunikacja z bliskimi....
pawimi-poczatki zawsze sa najgorsze dobrze że teraz jest lepsza komunikacja z bliskimi....
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
właśnie tego się boje...!!! mam nadzieję, że moja siostra tak nie postąpi, w irlandii jej się nie podoba więc zarobi i wróci!a znam tez wiele takich przypadkow gdzie ktos wyjechal do pracy tylko z zamiarem powrotu i juz tak..15 lat hehe
no ale ja nie mowie ze tym co wlasnie zostali sie podoba.... tez nie i narzekaja ale twardo siedza nie patrzec daleko....moj tatus! dobra, lece bo moj najstarszy syn cos wykombinowal i musze najpierw odebrac olivke a pozniej jego z kolejki....
Ostatnia edycja:
natka86
mamusia Zosieńki
my też chcemy wrócic, dlatego kupujemy mieszkanie w Polsce,żebyśmy mieli gdzie wracac...
dziewczyny dzisiaj walentynki, co macie w planach?
dziewczyny dzisiaj walentynki, co macie w planach?
my imprezke grupowa w pubie a pozniej podobno wszyscy maja sie do nas przeniesc - o czym jeszcze tak dokladnie niewiem, ale czemu nie. Matko kochana tak pozno??? nawet nie wiedzialam, ale numer, pisalam zalegly list to kumpeli....musze isc spac! Przeciez balowanie mnie czeka!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiktor w ciagu dnia spi 2 razy i tk samo zasypia sam bez gadania !!! ja nie mam sily na szarpanie sie z nim wiec wkladam go do lozeczka i tak dlygo skacze az zasypia. w lozeczku jest bezpieczny wiec nawet jak poplacze to wim ze nic mu sie nie dzieje.
my walentynki bedziemy chyba w domu spedzac w 3 ... co zrobic takie zycie... za okonem bialo i nie wiem czy gdzies pojdziemy.
my walentynki bedziemy chyba w domu spedzac w 3 ... co zrobic takie zycie... za okonem bialo i nie wiem czy gdzies pojdziemy.
nina2201
mama Oliviera
I powrót zimy nastapił, budzę sie rano a tu biało! samochód zasypany a ja z małym po zakupy jade w jednej ręce dziecko w drugiej miotła he he no ale trzeba sobie radzić!!!
a walentynki spędzam z moim kochanym synkiem :-) mąż w pracy niestety!!! miłego swiętowanai wam dziewczyny zyczę!
a walentynki spędzam z moim kochanym synkiem :-) mąż w pracy niestety!!! miłego swiętowanai wam dziewczyny zyczę!
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
jagna nigdy w dzień małej nie usypiałam, no może kilka razy się zdarzyło że ją lulałam, a tak to kładę ją do łóżeczka daje jakąś miekką zabawke zeby krzywdy sobie nie zrobiła i bawi sie i pada,albo odrazu zasypia