reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pawimi mój mały tez je duzo w nocy i musze go wziążc na ręce i z nim robić mleko bo tak ryczy, a jak go kłade do łóżeczka zeby mu butlę dac to juz wogóle wrzeszczy jak opętany!

reklama
no ja za czesto nie pieke bo nie mam czasu, tez wole cukiernie odwiedzic bo szybciej :) ale czasem faktycznie mnie najdzie zeby cos upichcic w swojej kuchni...zreszta, jak robie jakas imprezke w domciu to jestem z tego znana ze wszytko wlasnej roboty i zapiete na ostatni guzik lacznie z zastawa i podaniem...no, to sie pochwalilam! :) :) :)

ja mam calkiem w druga strone !!!
w dzien je ladnie
ok 5 kasza
9-10 sniadanie
ok 14 obiad
17 deserek

i na tym koniec !!!
nie chce jesc kaszy na noc od 3 dni !!!!
kurde nie wiem co robic codziennie wieczorem wylewam 200 ml kaszy do zlewu !!!
nie wiem moze powinnam mu dawac jakas kanapke chociaz na kolacje kolo 20-21 zanim spac pojdzie...

wyglada na to ze Wiki je polowe tego co teraz Vincent :) moze faktycznie dawaj mu kanapeczke jakas, albo jajeczniczke.....

aga ale pyszności zapodałaś:szok: chętnie się poczęstuje:tak:

pawimi ale twój synek wcina:szok:

dzisiaj Zosia zjadła 100 ml mleka, kluski z sosem na obiad i taki deser waniliowy na kolacje,ale ona jest chora wiec nie chce mi jesc,bo normalnie to wcina dużo przez dzień,ale w nocy spi:-) i nie je niczego

reklama
Do góry