reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Nina miedzy nami roznica jest 4 lata i 3 mc i tez zaawsze go draznie tuz po urodzinach ze gowniarz jest :) A tak naprawde to moj pierwszy maz byl starszy ode mnie ponad 7 lat - jak mialam 19, 20 lat to bardzo mi to imponowalo, a teraz wiele lat po rozwodzie jak sie spotykamy w sprawie Jonathana to on juz taki stary zdziadzialy pryk!!! Wyglada prawie jak moj tatus, podstarzaly dziadek normalnie i wtedy jestem wdzieczna ze mam swojego mlodziutkiego meza przy ktorym ja czuje sie mlodo i mamy male dzieci a nie starego faceta przy ktorym bym juz chyba tylko o wnukach myslala!

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Niunia u mnie też niby od tabletek antykoncepcyjnych choć brałam je tylko 4 m-ce.Jak byłam w szpitalu to każdy lekarz widział inną przyczynę:tabletki anty,.siedząca praca a jeden nawet stwierdził że to sprawa poporodowa.Ilu lekarzy tyle opinii.

No właśnie nie.On jest alergikiem i wszystko pomalutku wprowadzamy....Ostatnio jedynie spróbował dzemiku:-).A ze słodyczy to chrupki kukurydziane i bardzo rzadko biszkopta;-) Dlatego nie che mi si ewierzyć ze to mogłyby być robaki...Tymbardziej ze apetyt mu cały czas dopisuje....:-)
moze niestrawione kawaleczki dzemu?? Maly brzuszek nie wszystko trawi...wiesz nie sadze ze to robaki zwlaszcza ze kontrolujesz jego diete i sama piszesz ma apetyt. Przy robakach dziecko nie chce jesc. Poobserwuj go kilka dni i sama zobaczysz czy to sie utrzymuje czy zniknie.

Dzięki Pawimi.Tak mi sie wydaje ze to niestrawiony pokarm w postaci takich własnie niteczek. od jutra ni edam bananka....zobacze...:tak::tak:

majopa u mojego małego tez nieraz zdazaja się takie niteczki ale to nie sa na pewno robaki, mały je wszystko i sama do teraz nie wiem po czym to występuje ale jest zdrowy więc myslę, ze to po jedzonku i nie ma się czym martwic, na pewno nie po bananie bo mój mały go nie lubi i rzadko je najczęściej z czyms innym zmiksowany!
pam ja tez szczerze zyczę szybkiego powrotu do zdrowia, choroba to najgorsze co nas spotyka!!! będzie dobrze na pewno!!!
pawimi masz racje młody mąż jest ok mozna się nim dowartościować hi hi i odmłodnić!!! najwazniejsza jest miłosć a nie wiek i tyle !!!

Kurczę a mi sie katar zaczął, najpierw był ból gardła przeszło a teraz fatalnie się czuję! wczoraj szampana urodzinowego się napiłam aż 2 kieliszki i w nocy myślałam, ze kran urwę tak mi się pić chciało!!! mam nadzieję, że nie rozchoruje się bardziej, nie chciałabym małego zarazić!

reklama
Do góry