Nina miedzy nami roznica jest 4 lata i 3 mc i tez zaawsze go draznie tuz po urodzinach ze gowniarz jest A tak naprawde to moj pierwszy maz byl starszy ode mnie ponad 7 lat - jak mialam 19, 20 lat to bardzo mi to imponowalo, a teraz wiele lat po rozwodzie jak sie spotykamy w sprawie Jonathana to on juz taki stary zdziadzialy pryk!!! Wyglada prawie jak moj tatus, podstarzaly dziadek normalnie i wtedy jestem wdzieczna ze mam swojego mlodziutkiego meza przy ktorym ja czuje sie mlodo i mamy male dzieci a nie starego faceta przy ktorym bym juz chyba tylko o wnukach myslala!
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Dzięki dziewczyny za wsparcie.
Niunia u mnie też niby od tabletek antykoncepcyjnych choć brałam je tylko 4 m-ce.Jak byłam w szpitalu to każdy lekarz widział inną przyczynę:tabletki anty,.siedząca praca a jeden nawet stwierdził że to sprawa poporodowa.Ilu lekarzy tyle opinii.
Niunia u mnie też niby od tabletek antykoncepcyjnych choć brałam je tylko 4 m-ce.Jak byłam w szpitalu to każdy lekarz widział inną przyczynę:tabletki anty,.siedząca praca a jeden nawet stwierdził że to sprawa poporodowa.Ilu lekarzy tyle opinii.
moze niestrawione kawaleczki dzemu?? Maly brzuszek nie wszystko trawi...wiesz nie sadze ze to robaki zwlaszcza ze kontrolujesz jego diete i sama piszesz ma apetyt. Przy robakach dziecko nie chce jesc. Poobserwuj go kilka dni i sama zobaczysz czy to sie utrzymuje czy zniknie.No właśnie nie.On jest alergikiem i wszystko pomalutku wprowadzamy....Ostatnio jedynie spróbował dzemiku:-).A ze słodyczy to chrupki kukurydziane i bardzo rzadko biszkopta;-) Dlatego nie che mi si ewierzyć ze to mogłyby być robaki...Tymbardziej ze apetyt mu cały czas dopisuje....:-)
nina2201
mama Oliviera
majopa u mojego małego tez nieraz zdazaja się takie niteczki ale to nie sa na pewno robaki, mały je wszystko i sama do teraz nie wiem po czym to występuje ale jest zdrowy więc myslę, ze to po jedzonku i nie ma się czym martwic, na pewno nie po bananie bo mój mały go nie lubi i rzadko je najczęściej z czyms innym zmiksowany!
pam ja tez szczerze zyczę szybkiego powrotu do zdrowia, choroba to najgorsze co nas spotyka!!! będzie dobrze na pewno!!!
pawimi masz racje młody mąż jest ok mozna się nim dowartościować hi hi i odmłodnić!!! najwazniejsza jest miłosć a nie wiek i tyle !!!
pam ja tez szczerze zyczę szybkiego powrotu do zdrowia, choroba to najgorsze co nas spotyka!!! będzie dobrze na pewno!!!
pawimi masz racje młody mąż jest ok mozna się nim dowartościować hi hi i odmłodnić!!! najwazniejsza jest miłosć a nie wiek i tyle !!!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
majopa, to pewnie nic takieo , ja szczegolowo ogladam kupki malego al nitek nie zauwazylam a banany baaaardzo lubi :-)
Witam niemoge spac wiec czytam ,przeczytajcie ten wątek https://www.babyboom.pl/forum/3-latki-f238/wyrodne-mamy-18781/index10.html#post3103565 zainteresowało mnie i poczytałam.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja dolaczylam do grona wyrodnych matek
jejku jakis palant wierci od rana tak glosno ze wlasnych mysli nie slychac !!!!!
jejku jakis palant wierci od rana tak glosno ze wlasnych mysli nie slychac !!!!!
nina2201
mama Oliviera
Kurczę a mi sie katar zaczął, najpierw był ból gardła przeszło a teraz fatalnie się czuję! wczoraj szampana urodzinowego się napiłam aż 2 kieliszki i w nocy myślałam, ze kran urwę tak mi się pić chciało!!! mam nadzieję, że nie rozchoruje się bardziej, nie chciałabym małego zarazić!
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
hejka zonia jest chora, w buzce powychodzily jej jakies strupki, nie chce jesc i pic:-(
na dodatek goraczka 38 stopni kaszel i marudzi niesamowicie wychodza jej czwórki zeby, opuchniete dziąsełka niesamowice....
na dodatek goraczka 38 stopni kaszel i marudzi niesamowicie wychodza jej czwórki zeby, opuchniete dziąsełka niesamowice....