ranking imion z 2008 roku
Imiona popularne w 2008 roku - Ciąża - arykuł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój jest 11 lat starszy i wcale mi to nie przeszkadza
hehe, to moje dzieci maja najpopularniejsze imiona Z pierwszego miejsca Julia i Jakub. Najładniejszeranking imion z 2008 roku
hehe, to moje dzieci maja najpopularniejsze imiona Z pierwszego miejsca Julia i Jakub. Najładniejsze
dokładnie, dla każdej z nas imiona naszych dzieci są najbardziej odpowiednie i najpiekniejsze!!!MOJA Wikoria JEST NA 2 MIEJSCU A Amelka na 4 wiec imiona modne mają ale choc by niebyły modne to i tak jak dla mnie były by najpiekniejsze i odpowiednie dla moich dziewczyn.
Dołączam się do życzeń.Kochane STO LAT.Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
Wszystkiego naj naj lepszego dla Niny, Anji i Pandi z okazji urodzinek ;-)
Pam wszystko będzie dobrze. Lekarzom zawsze trudno cokolwiek zdiagnozować, chyba że dasz w łapęNo i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.
ja dzisiaj kończe 28 lat a mój mąż w marcu 24 więc teraz ma jeszcze 23 róznica między nami przez 2 miesiace 5 lat hi hi i co z tego!!! nie przeszkadza nam to, gdyby przeszkadzało nie bylibyśmy razem przeciez wiedzieliśmy ile mamy lat jak się zaczęliśmy spotykać! a tak wogóle nie rozumiem dlaczego niby facet ma być starszy głupie to jakieś???No i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.