reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Widzę że dyskusja na temat imion:-D Niby stare imiona w modzie hihi a gdzie Jadwigi, Wojciechy, Pole, Włdysławy, piękne imiona a już chyba zapomniane???

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
Wszystkiego naj naj lepszego dla Niny, Anji i Pandi z okazji urodzinek ;-)
Dołączam się do życzeń.Kochane STO LAT.

No i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.

No i mój mąż też jest ode mnie młodszy co prawda tylko 2 lata ale ja w tym roku kończę 30 a on 28 więc też się dziwnie z tym czuje.
A w ogóle to mam dziś mega doła.Byłam na kontrolnym dopplerze i wyniki nie są najlepsze.Mam nawrót choroby.Jutro konsultacja z naczyniowcem.Ogólnie chirurg który mnie prowadzi stwierdził że jestem "dziwnym" przypadkiem który trudno zdiagnozować.
Pam wszystko będzie dobrze. Lekarzom zawsze trudno cokolwiek zdiagnozować, chyba że dasz w łapę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja dzisiaj kończe 28 lat a mój mąż w marcu 24 więc teraz ma jeszcze 23 róznica między nami przez 2 miesiace 5 lat hi hi i co z tego!!! nie przeszkadza nam to, gdyby przeszkadzało nie bylibyśmy razem przeciez wiedzieliśmy ile mamy lat jak się zaczęliśmy spotykać! a tak wogóle nie rozumiem dlaczego niby facet ma być starszy głupie to jakieś???
pam a na co chorujesz???

Do góry