reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Choruje od sierpnia zeszłego roku na zakrzepowe zapalenie żył.Cały sierpień spędziłam w szpitalu n oddziale chirurgii.Od tego czasu jestem na lekach które rozrzedzają krew więc nie wiem skąd znowu pojawiły te skrzepy.Lekarze też nie wiedzą.Ehhhhhhhh.

reklama
oj pam tylko wiesz nie doprowadz do takieo stanu jak w sierpniu bo nas wystraszyltwoj maz wiadomoscia zze jestes w szpitalu !!!! trzymaj sie i wszystko bedzie dobrze.

miedzy nami jest 4 lata roznicy i to moj Jacek zawsze sie jakos strao czuje ja dopiero 22 koncze w tym roku a on juz 26 hehehe :-) mimo to wydaje mi sie czasem ze to on sie jak dzieciak zachowuje :-D

ja dzisiaj kończe 28 lat a mój mąż w marcu 24 więc teraz ma jeszcze 23 róznica między nami przez 2 miesiace 5 lat hi hi i co z tego!!! nie przeszkadza nam to, gdyby przeszkadzało nie bylibyśmy razem przeciez wiedzieliśmy ile mamy lat jak się zaczęliśmy spotykać! a tak wogóle nie rozumiem dlaczego niby facet ma być starszy głupie to jakieś???
pam a na co chorujesz???

Nina moim zdaniem to też głupie facet powinien być odowiedzialny i kochac swoją rodzine i aby ona była dla niego warzniejsza niż koledzy piwo i rozrywka(a znam takich co bawią sie całymi nocami)niemówie że bawic sie niewolno.

Choruje od sierpnia zeszłego roku na zakrzepowe zapalenie żył.Cały sierpień spędziłam w szpitalu n oddziale chirurgii.Od tego czasu jestem na lekach które rozrzedzają krew więc nie wiem skąd znowu pojawiły te skrzepy.Lekarze też nie wiedzą.Ehhhhhhhh.

Pam życze ci z całego serca dużo zdrowia i żebys niechorowała.

pam-wspolczuje... moja koleżanka tez na to choruje, ale okazało jej sie gdy brała tabletki antykoncepcyjne i dostała przez to udar, i miała paraliz jednej strony ciała:-(

ode mnie mąż jest 5 lat starszy ale nie widać różnicy, a na pewno to nie przeszkadza nam... ludzie kochaja sie bez względu na wiek:tak:

Hej mamusie. Mam pytanie do Was. Ostatnio zauważyłam, ze w kupce filipka sa takie czarne "niteczki".Wystraszyłam sie ze to robaki, ale kurcze po czym?????Wyczytałam na innym forum ze to po bananku...Czy Wasze dzieciaczki jedzą banany??Czy spotkałyście sie z czymś takim? Buziaki

wiesz co moje dzieci jedza dawno banany, Vincent gdzies od piatego mc.(wszystkie mniej wiecej gdzies w tym samym czasie zaczely) ale nigdy nie robilam szczegolowej analizy kupek akurat po bananach, raczej nie zwrocilam uwagi na cos co mogloby byc niepokojace jedynie moze co to fakt ze zjedzone w wiekszej ilosci maja tendencje zatwardzajaca. Moze ktoras inna mama ma jakies wazne spostrzezenie....

No właśnie ja nie wiem czy to komkretnie po bananach bo Filip tez je je od dawna a to coś pojawiło sie 3 dni temu....;-)

reklama
No właśnie nie.On jest alergikiem i wszystko pomalutku wprowadzamy....Ostatnio jedynie spróbował dzemiku:-).A ze słodyczy to chrupki kukurydziane i bardzo rzadko biszkopta;-) Dlatego nie che mi si ewierzyć ze to mogłyby być robaki...Tymbardziej ze apetyt mu cały czas dopisuje....:-)

Do góry