reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

pawimi no nie moge mój maż tez jest odemnie młodszy o 4 lata!!!
i wiesz mam tak samo nikt nie zauważył nigdy róznicy wieku między nami dawali nawet więcej lat mężowi bo on poważniej wyglada ! tak jest nadal, tylko jak mam urodziny to tak sobie myślę, ze ja juz blizej trzydziestki a on smarkacz taki he he!!!
pawimi u was nadal nie widac różnicy wieku, nigdy bym nie powiedziała, ze jestes starsza od męża!

reklama
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
Wszystkiego naj naj lepszego dla Niny, Anji i Pandi z okazji urodzinek ;-)

Dołanczam sie do życzen WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ.
A moje kochanie jest starsze odemnie sporo ale różnicy wielkiej niewidac,i niezamieniła bym go na młodszego.

Rozsądku w życiu, umiaru w piciu. Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia. Ciągłej radości, szczęścia w miłości. Wspaniałej pracy, wysokiej płacy. Pomysłów wielu, dojścia do celu. Rekordów bicia i 100 lat życia.
Wszystkiego naj naj lepszego dla Niny, Anji i Pandi z okazji urodzinek ;-)
Dołączamy się do życzeń. 100 lat!!!
Mój mąż jest tylko rok starszy od mnie, ale wszyscy dają mu 30 lat. Chociaż według mnie staro nie wygląda. chyba, że stanie obok swoich braci, 6 lat i 8 lat starszych, to wygląda na starszego od nich.

Dziękuję bardzo za zyczenia!!!!!!!!!!
Wiecie co nie wazne czy nasza druga połowa jest starsza czy młodsza ważne, ze nasza własna, ze się dogadujemy i jestesmy szczęśliwe!!! mój mąz jest odemnie tyle młodzszy a nieraz mi się wydaje, ze to ja zachowuje się bardziej dziecinnie!!!:-D

reklama
Dziękuję bardzo za zyczenia!!!!!!!!!!
Wiecie co nie wazne czy nasza druga połowa jest starsza czy młodsza ważne, ze nasza własna, ze się dogadujemy i jestesmy szczęśliwe!!! mój mąz jest odemnie tyle młodzszy a nieraz mi się wydaje, ze to ja zachowuje się bardziej dziecinnie!!!:-D
Nina święte słowa!!! Mój dziadek był 15 lat starszy od babci, a jedyne co pamiętam, to to że bardzo się kochali i mogli na siebie liczyć. I wiecie co takiego męża jak dziadek to ze święcą szukać, pamiętam jak babci spodobała się bluzka na wystawie, wrócił do domu wziął pierwszą lepszą bluzkę i poleciał kupić tą co się jej podobała:-D i z tego co pamiętam to dziadek dbał o rachunki i to on robił zakupy i nawet nam kasze potrafił ugotować:-)

Do góry