reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hihi, jak będzie z niego sensownie korzystał, to pewnie że lepiej niż kolejna zabawka,która zaraz się znudzi... A laptop jest na dłużej :> A zaraz do szkoły chyba idzie, to tym bardziej, prawda? :)
Dziś moja młoda ma swój roczek i przyjeżdża rodzinka. Właśnie zaraz idziemy jeszcze balony dokupic, niech będzie wesoło, a co! :-D

reklama
ja wcześniej mieszkałam na 3 piętrze i musiałam wnosic dziecko razem z zakupami- masakra:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y::sorry2:
ja mieszkam na 4 piętrze i wnoszę dzieci i zakupy już od ładnych kilku lat :szok: najpierw Julię a kiedy ona nauczyła się sama wchodzić, no to teraz Kubę...a teraz przeprowadzam się na piętro...ta dammmmm... trzecie, także też bez rewelacji :D

Witam ja już po imprezie było superr tylko ja już wiecej nierobie żadnej imprezki w domu szykowania i sprzątania mycia mam dosc.Amelka zdrowa i niespała wczoraj do 22 szok ona zawsze o 19 smacznie spi.A ja mieszkam na parterze i mi to odpowiada.
Wszystkiego naj dla naszych solenizantów zdrówka dzieciaczki i usmiechu na twarzy.

Ja też mieszkam na 3 piętrze i też często wnosiłam wózek z małym i zakupami.Na dole nie zostawię bo mamy takich sąsiadów że strach.
Aga,Agnie i Albi udanych imprezek życzę.

Hihi, jak będzie z niego sensownie korzystał, to pewnie że lepiej niż kolejna zabawka,która zaraz się znudzi... A laptop jest na dłużej :> A zaraz do szkoły chyba idzie, to tym bardziej, prawda? :)
Dziś moja młoda ma swój roczek i przyjeżdża rodzinka. Właśnie zaraz idziemy jeszcze balony dokupic, niech będzie wesoło, a co! :-D
Moj Oli do zerowki chodzi a do szkoly jako tako od trzech lat uczeszcza gdzie hihi pobieral edukacje:tak: oczywiscie dostosowana do swojego wieku. Dosc sprawnie juz czyta i coraz lepiej pisze, a laptopy i tak uzywa nasze o co wiecznie wojna jest ...kazdy z nas ma swojego no i on tez chce, na stacjonarnym nie chce siedziec bo woli w salonie obok mnie na przyklad, albo w kuchni jak cos pichce albo w pokoju u dziadka a nie gdzies tam sam w biurze na drugim koncu domu gdzie straszy:eek: Ostatnio ma jakies takie sztuczne leki, tam nie pojdzie, tego nie zrobi, a tu cos szczeli albo zapiszczy....wyobraznia dziala:happy2: No a u nas jest to standartem ze szesciolatek moze miec laptop. Zwlaszcza ze dzieci ida rok wczesniej do szkoly niz w Polsce...
Jesli chodzi o imprezy to juz dawno powiedzialam ze nie lubie w domu, zwlaszcza takich dzieciowych bo pozniej jak po wojnie wyglada :-D
Zycze udanych imprezek wszystkim mamusiom i dzieciaczkom!!!

Ostatnia edycja:
ale tu dzisiaj cicho i pusto!!! pewnie wszystkie odsypiacie wczorajsze imprezki maluchów!!!
odwilż u nas nastała to czego nie lubię najbardziej, jest mokro, snieg topnieje i zapowiadaja przez cały tydzień opady deszczu!
czy wasze dzieciaczki mocno się ślinią??? bo Olivier strasznie, co chwile musze go przebierać bo tak jest mokry ze szok, sliniaki nie pomagają, broda mokra cały czas!:szok:

Nina mam ten sam problem.Młody ślini się na potęgę do tego stopnia że wyszły mu na brodzie takie liszajowate plamy.Ale wczoraj kupiłam mu maść z wit.A i już jest trochę lepiej.A wyglądało to okropnie.
U nas jest +2 więc to co napadało w nocy już się topi.Nie lubię takiej pluchy.Byle do wiosny.

U nas wysypka nie wyszła na brodzie ale jak tka dalej pójdzie i bedzie tyle sliny to myślę, ze to tylko kwestia czasu!
MAMY 3 ZĄBKA!!! właśnie przebiła dolna jedynka, a widzę, że druga w drodze!!! nie było tych ząbków tyle czasu a jak zaczęły wyskakiwać to w ciągu 2 tygodni trzy sztuki.

U nas wysypka nie wyszła na brodzie ale jak tka dalej pójdzie i bedzie tyle sliny to myślę, ze to tylko kwestia czasu!
MAMY 3 ZĄBKA!!! właśnie przebiła dolna jedynka, a widzę, że druga w drodze!!! nie było tych ząbków tyle czasu a jak zaczęły wyskakiwać to w ciągu 2 tygodni trzy sztuki.
Gratuluje ząbków!!!
U nas na razie cisza z ząbkami, 2 wyszły i cisza od 3 miesięcy:-(

reklama
Do góry