reklama
nina2201
mama Oliviera
Agnieszka ja mieszkam na pierwszym piętrze i już mi wysoko a co dopiero 5!!! winde pewnie macie, alejak winda się popsuje tyle schodów ufff ciężko pewnie!
pawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)
pawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)
natka86
mamusia Zosieńki
ja wcześniej mieszkałam na 3 piętrze i musiałam wnosic dziecko razem z zakupami- masakra
ale teraz mieszkamy na 1 pietrze i jestem z tego bardzo zadowolona
nina2201
mama Oliviera
moje pierwsze pietro tez mi bardzo odpowiada!!! jak oli sie urodził to mieszkałam na 2 i też musiałam wnosić sama zakupy i dziecko a potem wózek to było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!ja wcześniej mieszkałam na 3 piętrze i musiałam wnosic dziecko razem z zakupami- masakra
natka86
mamusia Zosieńki
ja zostawiałam wózek na korytarzu na dole nie chciało mi się go wnosic.
jak mała sie urodziła to mieszkalismy w Polsce w domku więc nie było problemu, ale od maja musiałam już wszystko targac na 3 piętro
jak mała sie urodziła to mieszkalismy w Polsce w domku więc nie było problemu, ale od maja musiałam już wszystko targac na 3 piętro
nina2201
mama Oliviera
u mnie w bloku był bardzo waski kortarz i wózek mógł tam stac tylko chwilę a poza tym bałam sie żeby nie zniknął bo z tym to u nas różnie!!! ))
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no winda jezdzi al ezadko jest nieczynna tylko raz nie dzialala jak wrocilam ze spaceru, cale szczescie moj jacek bylw domu i pomogl.
zakupy zrobione, szalot juz tez, jutro rano druga salatka do zrobienia, dobrze ze jedna z siosrt przyjechala na noc i mi pomogla bo salatki dla 23 osob to troche roboty jest a i tak duzo za duuuzo mi wyszlo, jutro porobie fotki to potem wam pokaze dobrze ze szwagierka cista piecze bo juz bym nie dala rady
teraz lece do lozka bo wiki dzisiaj poszedl spac o 19 wiec pewnie wczesnie wstanie, a rano jeszcze do cukierni musze isc tort odebrac . wiec kochane buziaki :-* i dobrej nocy.
zakupy zrobione, szalot juz tez, jutro rano druga salatka do zrobienia, dobrze ze jedna z siosrt przyjechala na noc i mi pomogla bo salatki dla 23 osob to troche roboty jest a i tak duzo za duuuzo mi wyszlo, jutro porobie fotki to potem wam pokaze dobrze ze szwagierka cista piecze bo juz bym nie dala rady
teraz lece do lozka bo wiki dzisiaj poszedl spac o 19 wiec pewnie wczesnie wstanie, a rano jeszcze do cukierni musze isc tort odebrac . wiec kochane buziaki :-* i dobrej nocy.
nina2201
mama Oliviera
dobrej nocy Aga i super zabawy jutro!!!:-)
wiesz co nina niezupelnie...raczej maly rozgardiasz jest! za godzinke wyjezdzamy do knajpki na obiad, Oli znudzony drugi dzien bez szkoly rozrabia jak pijany zajac:-),czekam no swojego najstarszego syna ktory mial z Chicago prosto ze szkoly przyjechac ale ojciec kazal mu do siebie bo niby cos tam chce...- dziwne, dwa tygodnie tam byl i nagle teraz cos od niego chca, prawobodobnie bedziemy spoznieni Jeszcze Oliver zazyczyl sobie laptopa na urodziny i sie awanturuje ze natychmiast!!! Moj maz stwierdzil ze dobra...moze to lepsza inwestycja niz setna zabawka ktora i tak po kilku dniach idzie w kat, prawdopodobnie wiec jeszcze tego wieczoru wyladujemy w sklepie...Mroz troche zelzal ...tzn jest 0F czyli minus18 C ), jutro ma sypac snieg!pawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)
Ostatnia edycja:
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
laptop dla 6 latka ? hmmm nawet mu zazdroszcze ...
ja ide zaraz torta odebrac i biore sie do roboty :-)
ja ide zaraz torta odebrac i biore sie do roboty :-)