reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki bedzie miec wlosy po tacie geste i twarde, ja tez mam geste i mocne wiec ma pokim byc tak obficie upierzony :-D bo moj brat ma dlugie wloski ale 5 na krzyz po moim tacie poszedl bo mama ma geste i mocne :-) zreszta same zobaczcie :D a impreza rzeczywsicie udana :-)

reklama
no moj maz ma wogole bardzo ciemne - prawie czarne i geste wlosy, a ta malizna tak licho upierzona :) chociaz generalnie podobny do taty. Oli i Jonathan maja sporo wlosow i dosc mocne. Obaj mieli duzo wiecej wloskow w tym wieku, zwlaszcza Oli chyba - wlasnie ogladalam roczek Olivki na facebooku...

no wlasnie z ta imprezka to sie tak zrobilam ze nie bylo wolnych miejsc i dopiero osmego lutego !!! Malo oficjalna byla w piatek, obiadek i tort w restauracji w naszym skromnym gronie - byly tylko 2 moje przyjaciolki z mezami i my z dziadkiem i bracia, Oli we wtorek ma w szkole - u niego w szkole zawsze dziecko obchodzace urodziny ma uroczysta celebracje. Musze kupic takie malutkie pojedyncze torciki - cupcakes, soczek,zrobic ksiazeczke z kazdego poszczegolnego roku z waznymi wydarzeniami z jego zycia i przez dwie godzinki bedzie imprezka a Oli bedzie w centrum uwagi. Oczywiscie musze tez isc :) 8 lutego natomiast bedzie podwojna impreza na 28 dzieci w Jump Place tutaj Kids Birthday Vernon Hills, (IL) Illinois | Indoor | Inflatable | Jumping Party | Childs Bounce Party | Family Entertainment | Pump It Up

dzień dobry:-)

pawimi zdjęcia super,
aga twopje tez ekstra, fajne nakrycie na stole miałaś:tak:
mojemu dziecku tez by nie było czego obcinac.... prawie nic nie ma na tej łepetynce małej:sorry:

aha pawimi zmien suwaczki bo już nie pokazują:no:

Witam a Amelka ma dosc długie włoski 2 kiteczki jej zrobie.Unas też ładnie jak mała sie wyspi to na spacerek zmykamy.
A Amelka na roczek wybrała książke,a Wiki pod stołem siedziała i kazała jej kieliszek wybrac smiesznie to wyglądało.

reklama
U nas dzisiaj piękna pogoda, słoneczko i temperatura na plusie, oczywiście co za tym idzie plupa straszna ale to nic i tak dwa razy na spacerku byliśmy szkoda było zmarnowac taką pogodę! w końcu nasz pchacz przyjechał mały na pocztku za wolno za nim chodził ale juz sie wprawił i smiga jak szalony!
pawimi fajne zdjecia widziałam na facebooku!:-D
Wszystkiego najlepszego dla Olivera!!!:-)

Do góry