reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja juz dzisiaj tort zamowilam, w sobote do odbioru rano, w piatek zakupy i robota ....
nina2201
mama Oliviera
AMELKO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!
A ja dzisiaj wychodne miałam, byłam u kolezanki na pokazie tupperware, myslałam, ze to potrwa z godzink a nie było mnie 3 i pół, mąż musiał małego nakarmić i położyć spać, he he pierwszy raz w praktyce, bo zawsze o tej godzinie jest w pracy! dał rade tylko zadzwonił ile miarek mleka ma dac i nic poza tym! normalnie jestem dumna z niego, teraz wiem, ze jak będzie miał wolne to sam sobie rade da z Olim a ja bede mogła gdzies wyjść na dłużej!
A ja dzisiaj wychodne miałam, byłam u kolezanki na pokazie tupperware, myslałam, ze to potrwa z godzink a nie było mnie 3 i pół, mąż musiał małego nakarmić i położyć spać, he he pierwszy raz w praktyce, bo zawsze o tej godzinie jest w pracy! dał rade tylko zadzwonił ile miarek mleka ma dac i nic poza tym! normalnie jestem dumna z niego, teraz wiem, ze jak będzie miał wolne to sam sobie rade da z Olim a ja bede mogła gdzies wyjść na dłużej!
niunia_2008
mama Wiktorii :)
u nas niestety wiktoria chora:-( w roczek byłysmy u lekarza, ta goraczka była od ząbków ale do tego wdał sie stan zapalny, i gardełko jest czerwone.. ale juz mamy antybiotyk i mam nadzieje ze szybko przejdzie wiki....
a chcialam sie spytac, bo pierwszy raz daje wiki antybiotyk, dostalam lacidofil i tylko raz dziennie, a antybiotyk 3razy. szwagierka mi mowila ze po kazdym podaniu antybiotyku powinnam dawac malej ten lacidofil.. i nie wiem juz sama jak to powinno sie podawac bo tabletki dostalam, bez pudelka i bez ulotki(mogłam sie pomylic w nazwie bo nie mam pamieci do zadnych lekarstw)
a chcialam sie spytac, bo pierwszy raz daje wiki antybiotyk, dostalam lacidofil i tylko raz dziennie, a antybiotyk 3razy. szwagierka mi mowila ze po kazdym podaniu antybiotyku powinnam dawac malej ten lacidofil.. i nie wiem juz sama jak to powinno sie podawac bo tabletki dostalam, bez pudelka i bez ulotki(mogłam sie pomylic w nazwie bo nie mam pamieci do zadnych lekarstw)
natka86
mamusia Zosieńki
niunia jak Zosia była na antybiotyku- miała 4 miesiące to też dawałam Lacidofil i antybiotyk dostawała rano i wieczorem,a ten lacidofil 3 razy dziennie. to nie jest żadne lekarstwo tylko te dobroczynne bakterie,więc myśle że powinnas jej dawac tez około 3 razy dziennie. bo to nie zaszkodzi,a nawet pomoże,przynajmniej mała biegunki nie będzie miała po antybiotyku
niunia_2008
natka-ale problem w tym ze dostalam tylko 10 tych tabletek, a antybiotyk ma byc przez 6-7dni wiec mi nie wystarczy wiem ze to jest ochronne, ale dlaczego lekarka przepisala tylko raz dziennie mala nie chce za bardzo pic mleka, wiec podaje jej duzo soczkow a wiem ze soczki tez moga powodowac ze bedzie rozwolnienie:-(
natka86
mamusia Zosieńki
niunia a ty jestes w Polsce czy w Hoalndii??
niunia_2008
narazie musialam zostać w PL. teraz przesunelo sie wiki szczepienie i dopiero za miesiac dostanie.
natka86
mamusia Zosieńki
wysłałam Ci wiadomosc
reklama
e-stera
Fan(ka)
Kup małej Dicoflor30 i an ejt 1 , 2 razy dziennie.zawiera i wiele wiecej bakterii niz Lakcid-my go tylko stosujemy.On jest dla dzieci od urodzenia
Jest też bezpieczniejszy i latwiejszy w podawaniu, bo jest do wyboru w kapsulakch ktore sie otwiera lub saszetkach.
Specjalnie dla maluszkow
http://www.lekolandia.pl/dicoflor-30-10-kaps-p-3134.html
Jest też bezpieczniejszy i latwiejszy w podawaniu, bo jest do wyboru w kapsulakch ktore sie otwiera lub saszetkach.
Specjalnie dla maluszkow
http://www.lekolandia.pl/dicoflor-30-10-kaps-p-3134.html
Ostatnia edycja: