reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
AMELKO WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE !!!
A ja dzisiaj wychodne miałam, byłam u kolezanki na pokazie tupperware, myslałam, ze to potrwa z godzink a nie było mnie 3 i pół, mąż musiał małego nakarmić i położyć spać, he he pierwszy raz w praktyce, bo zawsze o tej godzinie jest w pracy! dał rade tylko zadzwonił ile miarek mleka ma dac i nic poza tym! normalnie jestem dumna z niego, teraz wiem, ze jak będzie miał wolne to sam sobie rade da z Olim a ja bede mogła gdzies wyjść na dłużej!:-D

u nas niestety wiktoria chora:-( w roczek byłysmy u lekarza, ta goraczka była od ząbków ale do tego wdał sie stan zapalny, i gardełko jest czerwone.. ale juz mamy antybiotyk i mam nadzieje ze szybko przejdzie wiki....
a chcialam sie spytac, bo pierwszy raz daje wiki antybiotyk, dostalam lacidofil i tylko raz dziennie, a antybiotyk 3razy. szwagierka mi mowila ze po kazdym podaniu antybiotyku powinnam dawac malej ten lacidofil.. i nie wiem juz sama jak to powinno sie podawac bo tabletki dostalam, bez pudelka i bez ulotki:wściekła/y:(mogłam sie pomylic w nazwie bo nie mam pamieci do zadnych lekarstw:no:)

niunia jak Zosia była na antybiotyku- miała 4 miesiące to też dawałam Lacidofil i antybiotyk dostawała rano i wieczorem,a ten lacidofil 3 razy dziennie. to nie jest żadne lekarstwo tylko te dobroczynne bakterie,więc myśle że powinnas jej dawac tez około 3 razy dziennie. bo to nie zaszkodzi,a nawet pomoże,przynajmniej mała biegunki nie będzie miała po antybiotyku:tak:

natka-ale problem w tym ze dostalam tylko 10 tych tabletek, a antybiotyk ma byc przez 6-7dni wiec mi nie wystarczy:wściekła/y: wiem ze to jest ochronne, ale dlaczego lekarka przepisala tylko raz dziennie:confused: mala nie chce za bardzo pic mleka, wiec podaje jej duzo soczkow a wiem ze soczki tez moga powodowac ze bedzie rozwolnienie:-(

reklama
Kup małej Dicoflor30 i an ejt 1 , 2 razy dziennie.zawiera i wiele wiecej bakterii niz Lakcid-my go tylko stosujemy.On jest dla dzieci od urodzenia
Jest też bezpieczniejszy i latwiejszy w podawaniu, bo jest do wyboru w kapsulakch ktore sie otwiera lub saszetkach.
Specjalnie dla maluszkow
http://www.lekolandia.pl/dicoflor-30-10-kaps-p-3134.html

Ostatnia edycja:
Do góry