reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki juz byl u fryzjera raz ale po urodzinkach obcinamy go na 12 mm ciekawe czy sie da obciac :-D

my obchodzimy urodzinki w sobote teraz bo w czwartek wszyscy pracuja i nikogo by nie bylo a jutro ide zamowic torcik, chcialam wlasnie w ksztalcie pilki albo autka ale 1kg takiego tortu kosztuje 40 zl a ja bym potzrebowala co najmniej 2 kg jak nie wiecej ... no trudno ....

reklama
wiki juz byl u fryzjera raz ale po urodzinkach obcinamy go na 12 mm ciekawe czy sie da obciac :-D

my obchodzimy urodzinki w sobote teraz bo w czwartek wszyscy pracuja i nikogo by nie bylo a jutro ide zamowic torcik, chcialam wlasnie w ksztalcie pilki albo autka ale 1kg takiego tortu kosztuje 40 zl a ja bym potzrebowala co najmniej 2 kg jak nie wiecej ... no trudno ....
u nas też takie torty strasznie drogie, a ja tez potrzebuje 2 albo nawet 3 kg, pójde do cukierni to na 100 % sprawdze cene i wtedy zdecydujemy, u nas robia tort w kształcie teletubisia, papy smerfa, samochodu albo jest w kształcie sera na którym myszki siedza z marcepanu świetny, super wyglada!

Nutka torcik byl z cukierni w ktorej pracuje nasza znajoma i sama go nam robila, byl pyyyyyyyszny, przez rok slodkiego nie jadlam ale na urodziny Natalki musialam choc kawalek:-p

widze ze roczkowe przygotowania pelna para! Torty,torciki :) A ja musze zorganizowac big party dla mojego zapomnianego w tamtym roku szesciolatka a to wyczyn nielada :( W piatek idziemy do restauracji na pozny obiadek z Vincentem i malym torcikiem zeby sobie zdmuchnal symboliczna swieczuszke w swoj wazny dzien.

Masakra u Was z tymi cenami tortów. U nas w cukierni kilo tortu 20zł, duży tort kosztuje 40zł. A ten co był u nas na roczek to teściowa robiła:-D Ponoć jak była młodsza to na wesela piekła

Witam mi tort robi męża brata żona tylko mi go nieubiera sama go ubiore.W netto widziałam pisaki do pisania dekorowania tortów i sama sobie cos namaluje może takiego kubusia albo misia i baloniki albo jakies kwiatki.Tort mnie wyniesie 30 zł tak 3 kilo.Amelka spi i samochud naprawiony mąż klemy od akumulatora przeczyscił i jezdzi ciekawa jestem jak długo.

reklama
A u mnie ceny szok... za tort cały obłożony marcepanem w kształcie sera z myszkami na 18 osób 150 zł!!!! a taki w kształcie kubusia puchatka czy inne postaci z bajek ok 100 zł!!!
w tesco kupilismy dzisiaj małemu urodzinowe balony, czapeczki, napis do powieszenia,i takie fajne obrusy z kubusiem puchatkiem i balonami! bedziemy stroić dom w jego urodzinki, a dobrze sie składa, że roczek przypada w sobote! wszyscy goscie dotra, tylko nie będzie mojej siostry-chrzestnej Oliviera bo nie da rady przylecieć teraz tylko dostała wolne w lutym, więc jak przyleci to szykowac bedziemy drugi roczek-taka powtórkę!:-D

Do góry