reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a ja sie dzis wynudzilam, znowu sypalo do tego dwudziestostopniowy mroz....styczen u mnie w pracy taki troche martwy miesiac i nic sie praktycznie nie dzieje...no ale coz,jak za duzo roboty to tez narzekamy... Aga Sto lat dla Wikusia, bo pewnie dopiero jutro tu zajrzysz czyli 15-tego:) jak ja sobie bede smacznie spala! Zycze udanej imprezki!

reklama
o kurcze, czytam dzis wiadomosci z polski a tu...
"Arktyczne mrozy w Stanach Zjednoczonych. W wielu miejscach na północy tego kraju temperatura spadła poniżej minus 30 stopni Celsjusza.
Arktyczny front atmosferyczny dotarł do kilkunastu amerykański stanów - od Montany aż po Nowa Anglię. W International Falls w Minnesocie temperatura spadła w nocy do minus 39 stopni. Niewiele cieplej było w znanym z filmu braci Cohen miasteczku Fargo w Północnej Dakocie. Termometry pokazały tam 35 stopni poniżej zera. W wielu miejscach, nawet w ciągu dnia, temperatury nie przekraczały minus 20 stopni.W rejonie Wielkich Jezior wystąpiły burze śnieżne. Na lotnisku O'Hare w Chicago odwołano 300 lotów. W stanach Iowa i Pensylwania zamknięto część szkół. W innych lekcje rozpoczynały się z 2-3 godzinnym opóźnieniem by dzieci nie musiały czekać na autobusy w największym mrozie. ". To by sie zgadzalo :) Zimno u nas :) do tego znowu byla sniezyca!

Ostatnia edycja:
A my od wczoraj borykamy się z wysoką gorączką!!!
wczoraj miał 38 ,ale nie jest przeziębony, dzwoniłam do pediatry ,mam mu podawac ibufen, podawałam, i faktycznie wieczorem zmniejszyła się do 37, a w nocy ponad 39 bo jak go wziełam na rączki to aż cały się rozpływał, dałam mu wtedy nurofen czopki, ale do tej pory mu sie trzyma 38 . Jak bedzie bez zmian to pojade do pediatry chociaz on uwaza ze jest to nie potrzebne zebym go woziła 40km ,a to jest taka 3dniówka,.Czy któras tez to miała????????????????
wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATÓW!!!!!!

Martynko, Wikusiu i Kacperku 100 latek!!!!
Niech Wam się spełnią pragnienia,
niech słonko zawsze Wam świeci,
przyjmijcie te skromne życzenia,
od Celinki i cioci Jagody.

Ostatnia edycja:
A my od wczoraj borykamy się z wysoką gorączką!!!
wczoraj miał 38 ,ale nie jest przeziębony, dzwoniłam do pediatry ,mam mu podawac ibufen, podawałam, i faktycznie wieczorem zmniejszyła się do 37, a w nocy ponad 39 bo jak go wziełam na rączki to aż cały się rozpływał, dałam mu wtedy nurofen czopki, ale do tej pory mu sie trzyma 38 . Jak bedzie bez zmian to pojade do pediatry chociaz on uwaza ze jest to nie potrzebne zebym go woziła 40km ,a to jest taka 3dniówka,.Czy któras tez to miała????????????????
wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JUBILATÓW!!!!!!
Joa ja bym jechała do lekarza, teraz naprawdę jest dużo bakterii i wirusów. Celinka była ostatnio chora i w trakcie podawania antybiotyku skoczyła jej temperatura do 40 stopni, okazało się że przyplątała się inna bakteria i trzeba było zmienić antybiotyk. Skąd się wzięła to nie wiem. Nurofen i paracetamol w ogóle nie pomagały.

reklama
Do góry