reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja w piatek ide po zakupy na urodzinki, musze kupic warzywa inne przysmaki a cista bedzie mi szwagierka piekla tylko my jej wszystko kupimy bo ja juz bym nie dala rady, a ona to ma talent do wypiekow zawsze cos zmajstruje :-) tort jutro zamowie, u mnie cena kg tortu to 25 zl ale takiego zwyklego okraglego, tylko mi go jakos przyozdobia fajnie.

wiki spi od 30 minut byl paniety :-) po wizycie u mojej przyjaciolki :-), jego kolezanka o rok starsza go wytarmosila :-)
1- moj przystojniak :-)
2,3,4,5- z Lilią od przyjaciolki
6,7- w aucie jak duuuzy facet na przednim siedzeniu :-D

reklama
Aga mały naprawde był wytarmoszony przez tą dziewczynkę:-D
pawimi to nie była żadna wielka filozofia z tym tortem:cool2:

Nina no to niezłe te ceny... kurde bo oni jak juz słyszą że np,tort na roczek to juz tak wymyslają z tymi cenami że masakra:eek:

a mnie dzisiaj wzielo na bawienie sie fotkami....oto efekty

6c4ab108df.jpeg

Aga mały naprawde był wytarmoszony przez tą dziewczynkę:-D
pawimi to nie była żadna wielka filozofia z tym tortem:cool2:

Nina no to niezłe te ceny... kurde bo oni jak juz słyszą że np,tort na roczek to juz tak wymyslają z tymi cenami że masakra:eek:
Wiki marzy o tym zeby uciec haha:tak:, ma to wprost wymalowane na buzce....U nas tez torty sa dosc drogie - te takie "specjalistyczne" w porownaniu z innymi ciastami ale nie jest to znowu jakis wydatek godzacy w budzet. Moze jakos przezyjemy te roczki bez ruiny finansowej :-D

pawimy slicznie te zdjecia obrobilas :-) widzialam juz wczoraj na nk :-)
no miejmy nadzieje ze nie zbankrutujemy na tych urodzinach naszych pociech :-D
my na nogach od 30 minut zaraz trzeba isc kawe zrobic i sniadani jakies... maly juz sza;eje ehhhh.... a za oknem szaruga straszna co prawda tylko -3 ale ciemno jak by 5 rano byla ...

Byłam u fryziera i odrazu mam lepszy chumorek.Dzis jade do znajomej z którą razem rodziłysmy powspominac i wypić winko.Taka jakas jestem podekscytowana tym roczkiem ,mysle co przez ten rok przeżyłam i jak nasze życie sie zmieniłlo.Są wspomnienia dobre i złe,ile strachu o zdrowie Amelki jak dowiedzielismy sie że jest chora ,ile nocy przepłakanych ah ah .A teraz już rok minoł.ach co to był za rok... pełen szczescia .Kocham moje dziewczyny najmocniej jak umiem,Zycie niemiało by sensu bez nich.

reklama
Do góry