reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

he he nie mogłam dlatego, że to pierwsza zima Oliviera i chciałam go na sanki zabrać pierwszy raz, mamy tak mało sniegu co roku, ze trzeba wykorzystac wszystki, który z nieba spadnie!!!

reklama
czesc dziewczyny mam do was pytanie czego uzywacie do czyszczenia uszu... bo ja ostatnio kupilam taka wode co sie wkrapla do uszu zeby je porzadnie wyczyscic bo ptyczkiem nie mozna przeciez w srodku uszka czysic ale moj maly placze po tej wodzie ...wiem ze jest jeszcze taki spray do uszu dla dzieci myslicie ze bedzie lepszy...?

moje dzieci prawie wogole nie ogladaja tv czasami jak musze cos zrobic a one mi nie daja wlaczam im kanal dla dzieci SMILE OF CHILD... bardzo go lubia i wpatruja sie jak zaklete

Załączniki

• 100_1496.jpg
    100_1496.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnia edycja:
domimo ja czyszcze tylko patyczkami i to nadodatek tymi dla dzieci z ogranicznikiem i to 2-3 razy w tygodniu, podobno nie mozna dziecia za czesto uszu czyscic bo to jest woskowanina ktora chroni uszka.
powiedz w jakim jezyku mowia twoje dzieci ???

u nas dzisiaj piekna noc oprocz jednej pobudki o 24 , wiki obudzil sie z takim krzykiem jak by go ze skory obdzierali !!! ale dalam mu smoka do buzi i sie uciszyl i spal dalej ....
nadodatek jest piekna pogoda (jak na zime) jest jak narazie -5 i swieci znowu piekne slonce i ide dzisiaj do tesco zobaczymy co tam maja przecenione no i pampersy musze kupic wiec nawet dobrze sie sklada :-)

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!
Sto latek dla Oskarka!!!

JESZCZE NIEMAM ROZLICZENIA Z PITU ALE MIAŁAM razem z mezem ZAPIAR WŁASNIE 1% PRZEZNACZYC NA JAKĄS POMOC WIEC DZIEKI ZA NAMIARY.
Ewa adu a mam pytanko kiedys trzeba było samemu wpłacać a teraz to Urząd sie tym zajmuje?Prosze o odpowiedz.

reklama
Do góry