reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja tez sie przylaczam do zyczen dla KUBUSIA. STO LAT I DUZOOOOO PREZENTOW!!!!

Załączniki

• 100_1464.JPG
    100_1464.JPG
    54,6 KB · Wyświetleń: 18
  • 100_1504.jpg
    100_1504.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 100_1520.JPG
    100_1520.JPG
    84,1 KB · Wyświetleń: 18
  • misio.jpg
    misio.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 18
  • 100_1089.jpg
    100_1089.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 15
Byłam dziś na zakupach w Tesco. Wykupiłam chyba wszystkie ciuszki w rozmiarze 1 1/5-2 lat. Były bardzo tanie spodnie, sweterki i bluzy po 10zł , a bluzki po 4-8 zł. Mam ciuszki na lato i jesień.
Aga moja niunia też śpi raz dziennie od 11 do 13:45 bo tak tata z pracy wraca.
Celinka już zdrowa:-D

Byłam dziś na zakupach w Tesco. Wykupiłam chyba wszystkie ciuszki w rozmiarze 1 1/5-2 lat. Były bardzo tanie spodnie, sweterki i bluzy po 10zł , a bluzki po 4-8 zł. Mam ciuszki na lato i jesień.
Aga moja niunia też śpi raz dziennie od 11 do 13:45 bo tak tata z pracy wraca.
Celinka już zdrowa:-D
W niedziele jade do Zielonej Góry więc do Tesco bedę musiała wstapić skoro maja takie wyprzedaże!!!
super, ze Celinka jest juz zdrowa.
Olivier dzisiaj był strasznie nieznosny, miał tylko jedna 1,5 godzinna drzemkę, a wieczorem musiałam go wczesniej wykapac i padł juz o 19.20 myślę, ze drugi zabek mu idzie i dlatego tak marudzi.

moj Vincent dzis znowu jeczal co 10 minut w nocy. Nic sie nie wyspalismy i fajnie jak jest wolny dzien kiedy mozna pospac do 9-10, natomiast jesli wstajemy o 6.30 i calutki dzien do poznego wieczora poza domem to juz mniej wesolo. Ledwo patrze w monitor. Dobrze ze dzis sloneczny dzien, bardzo mrozny zreszta to nie zasne za kierownica wrcajac do domu :)

Wiktor mial dzisiaj tylko 30 minutowa drzemke w lozku byl jak zwykle po 20 a zasnol dopiero o 21 nie wiem co z nim jest ....
dzisiaj bylismy w odwiedzinach u kolezanki z ktora rodzilam :-) i wybralysmy sie na spacer z dzieciakami bo piekna pogoda byla, tylko -3 i sliczne slonce, az sie chcialo isc do parku.
wiecie ze ja rok temu o tej porze lezalam juz 2 dobe w szpitalu... ehhh jak ten czas zapiernicza :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
widze ze wszystkie te nasze dzieciaczki jakies rozdraznione..hmm, przezywaja swoj roczek czy co:tak::tak:, jak tam przygotowania do imprez? Zaproszenia juz rozeslane??:-D Moj jest wlasnie na spacerku bo widze wiadomosc od nianki. :-DDobrze ze to ja nie musze chodzic hihi :) Moze jak sie wymrozi to bedzie lepiej dzisiaj spal, bo juz mam dosc.

Do góry