reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Slik Agnieszka..patyczki wlasnie nie wystarcza bo maly ma gleboko i nie da sie tego patyczkiem wyczyscic..a teraz podobno pediatrzy mowia ze wogole nie powinno sie czyscic patyczkami..
moje dzieci mowia po polski bo ja tak do nich mowie ...i po angielsku troche bo moj maz do nich tak mowi (rozumieja angielski bardzo dobrze tylko gorzej mowia) i rozumieja Edo bo moj maz do nich tez tak mowi

Załączniki

• 100_1506.jpg
    100_1506.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 23
  • 100_1519.JPG
    100_1519.JPG
    49,6 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Hej.No u nas 4 stycznia był tort i Kuba skończył roczek.Ja nie mam póki co w domu netu więc rzadko zaglądam jak mam sposobność wyrwać sie na chwilę z domu do koleżanki.Pozdrawiam Was wszystkie i 100 lat dla obecnych już i przyszłych roczniaków

a nas dzisiaj znowu zasypalo.....nie mam slow taki mega snieg. Godzine jechalismy rano do szkoly (zamiast 15-20 minut). Oczywiscie popoludniowy program skasowany wiec o 3.15 Oli do odebrania. Nie pojechalam do biura tylko jezdze sprawdzic te lokale na urodzinki. W sumie sa dwa ktore mam na mysli, oba podobne cenowo tylko w jednym mozna przywiesc swoje zarcie ale jest duzo dalej, a drugi bardziej popularny u Olivera w szkole, w lepszym miejscu ale imprezka krotsza i pizze trzeba zamawiac od nich...hmmm. Musze dzis podjac decyzje bo trzeba zarezerwowac. Zatrzymalam sie teraz na lunch i w ramach noworocznej diety wpieprzam salatke grzebiac w internecie na swoim laptopie. Nawet fajne miejsce, foteliki, kominek...i jedzenie niedrogie...musze czesciej to zagladac :) A jak Wam laski dieta idzie?? Zaczelyscie juz na ostro? Mam kolezanke ktora chce ze mna na silownie latac to moze nam sie uda..zawsze we dwie to weselej no i wieksza determinacja....Witam nowa mamusie, rozumiem ze Aga to Twoje prawdziwe imie :))

Witam nową mamusię!:-D
pawimi faktycznie nocny ze mnie marek internetowy, mąż wraca z pracy 24.00-1.00 w nocy więc tak już z przyzwyczajenia czekam na niego buszujac po internecie!
moje dzieciatko zrobiło mi dzisiaj niespodzianke-było bardzo grzeczne!!! gdyby mnie jeszcze głowa nie bolała to dzień byłby rewelacyjny!
ale nie ma co narzekać, bylismy na spacerku bo mamy ocieplenie, olivier się grzecznie bawił i wogóle był kochany!:-)

Witam nową mamusię!:-D
pawimi faktycznie nocny ze mnie marek internetowy, mąż wraca z pracy 24.00-1.00 w nocy więc tak już z przyzwyczajenia czekam na niego buszujac po internecie!
moje dzieciatko zrobiło mi dzisiaj niespodzianke-było bardzo grzeczne!!! gdyby mnie jeszcze głowa nie bolała to dzień byłby rewelacyjny!
ale nie ma co narzekać, bylismy na spacerku bo mamy ocieplenie, olivier się grzecznie bawił i wogóle był kochany!:-)
a no to jestes wytlumaczona Nina, bo juz myslalam ze tu cos nielegalnie..maz spi a Ty na necie :tak::tak::tak: zartuje oczywiscie. Wlasnie mnie tez glowa boli ale to chyba od tej ilosci sniegu jaka znowu spadla:baffled::baffled:. Nie wiem czy moje dziecko jest grzeczne, nawet nie dzwonie, pewnie marudzi bo pogoda taka, napewno nie poszli na spacer bo zbyt duzy snieg sypie to nie ma jak :no:

u nas tez troszkę śniegu leży i zle się wózkiem jeżdzi ale poszlismy na chwilę na spacerek, wyobrazam sobie ile u was jest śniegu!!!
ogladałam wczoraj filmiki nakręcone jak Oli miał kilka dni, za mi się łezka w oku zakręciła... taki był malutki niemowlaczek a teraz to juz taki duzy chłopczyk!:tak:

no u nas dzis spadlo 8 inchy czyli razy okolo 2.5 cm = 20 cm sniegu, nowego akumulujacego sie sniego oprocz tego co juz bylo. Bee! My ogladalismy zdjecia i filmy w niedziele bo moj maz czyscil sobie swojego laptopa i tez nam sie lezki zakrecily...Tak szybko te maluchy rosna. Dzis bylam tez w takim sklepie w ktorym dokupywalam troche ciuszkow i rozne pierdolki zaraz po porodzie ...moze na trzeci dzien ....wisialy wlasnie tam takie maciupkie welurkowe spioszki i to samo sobie pomyslalam....boze jak to szybko zlecialo !!! Gdzie moja dzidzia!!! A co mam powiedziec jak patrze na Olivke a on taki powazny, wielki szkolniak. Nie wspominam juz o Jonathanie...bo tu sie zaraz stara poczuje!!!!

reklama
Naprawde czas tak szybko leci, za chwile bedziemy świetowac pierwsze urodziny naszych maluchów! a pamietam jak rok temu chodziłam z takim ogromnym brzuchem i nie mogłam sie doczekać porodu...

Do góry