reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Oczywiście, nie ma sensu czekać aż do 2 urodzin dziecka z wysadzaniem, ale sadzanie w wieku 7, 8 miesięcy to wg mnie strata czasu, dzieci jeszcze nie kumają o co chodzi, a przyzwyczajać do nocnika można kilka miesięcy później z równie dobrym efektem :> Tzn każdy robi jak uważa, ja zacznę sadzać dziecko po jej pierwszych urodzinach :> Tylko właśnie nie wiem, kupować taki nocnik 'dźwiękowy' czy normalny?

reklama
my tez nie wysadzamy ani nie sadzamy ani Nicolka sama nie siada na nocnik bo go jeszcze nawet nie mamy:baffled::confused: ewentualnie moglibysmy" lapac ja" na robieniu kupki, bo widac, kiedy robi, ale nie wiem zeby mialo to sens na razie....:baffled: poczekamy, az roczek skonczy, zobaczymy ;-)

pawimi gratulację dla Wincenta na miesiecznicę !!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
mam jednak nadzieje, ze bedzie wiecej przespanych nocek, zobaczymy jak ta nam wypadnie!!!
tez nie wiem jaki nocnik kupic taki zwykły czy grający, zaczynamy naukę po świetach zaraz spróbujemy i zobaczymy!!!:tak:

Oczywiście, nie ma sensu czekać aż do 2 urodzin dziecka z wysadzaniem, ale sadzanie w wieku 7, 8 miesięcy to wg mnie strata czasu, dzieci jeszcze nie kumają o co chodzi, a przyzwyczajać do nocnika można kilka miesięcy później z równie dobrym efektem :> Tzn każdy robi jak uważa, ja zacznę sadzać dziecko po jej pierwszych urodzinach :> Tylko właśnie nie wiem, kupować taki nocnik 'dźwiękowy' czy normalny?
My mamy grający z Teletubisiami ale wysadzać małego zaczne i tak dopiero jak skończy roczek.A wcześniej to u nas nie było i tak sensu bo jak zapewne pamiętacie Kuba nie siedział i na tym tronie to by mi tylko leciał w przód tył i na boki
100 latek dla nszych jubilatów!!!

dzieki za zyczenia w imieniu Wincentego:) My mamy taki zwykly, malutki Baby Bjorn, ale chcialam kupic z muzyka zeby wiedzial co narobil:)

widze ze zaczyna sie sniezyca..pojade chyba po Olivera wczesniej do szkoly bo znowu bede dwie godziny jechac do domu:((
śnieżek u was pada???? ale super my chyba możemy tylko pomarzyć o białych swiętach! śniezycy nie zazdroszcze ale jakby troszke popruszyło....!!!
a nocnik tez chyba kupimy grający może sie małemu spodoba !!!

śnieżek u was pada???? ale super my chyba możemy tylko pomarzyć o białych swiętach! śniezycy nie zazdroszcze ale jakby troszke popruszyło....!!!
a nocnik tez chyba kupimy grający może sie małemu spodoba !!!
ano sniezek, sniezek....ale u nas bywaja takie sniezki ze w ubiegly weekend 400 tysiecy ludzi pradu nie mialo na polnocno-wschodnim wybrzezu....:no::no::no: Widzialas sama na moich zdjeciach jakie ja tu zimy miewam:nerd::-D

ja tam moglabym miec zime bez sniegu, nienawidze zimy !!

my mamy najzwyklejszy nocnik bodajze z curvera zaden tam grahacy jest bardzo fajnie wyprofilowany i wikus tylko na tym siedzi probowalam go posadzic na nocniku mojego brata to biedak siedziec nie umial jakis taki niski byl i przy jajeczkach malo zabudowany i wszystko wychodzilo.

reklama
ano sniezek, sniezek....ale u nas bywaja takie sniezki ze w ubiegly weekend 400 tysiecy ludzi pradu nie mialo na polnocno-wschodnim wybrzezu....:no::no::no: Widzialas sama na moich zdjeciach jakie ja tu zimy miewam:nerd::-D
widziałam widziałam super sniezek, tylko nie taki który tylu ludzi pozbawia pradu!!! dla mnie zima moze byc tylko z lekkim mrozem i z lekkim sniegiem nie cierpię deszczu a u nas jak narazie z nieba tylko deszcz kapie!!!:no:

Do góry