reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja juz wozek mam bo kupilam u siebie w sklepie jezdzi sie super i jest fajny, ma duze siedzisko, kosz na zakupy szybko sie sklada no i jest czerwony,
majopa tez myslalam nad regulowana raczka ale w wiekszosci tych spacerowek nie ma takich a te sa super bardzo fajnie sie prowadzi :-)

reklama
Ws\ystkego najlepszego dla dzieciaczków na ich kolejne miesięcznice oraz rocznej już Gabrysi.100 lat!!!

U nas sprzątanie pełną parą,dziś miałam jazdę kurde panikować zaczynam chyba nie zdam tego cholernego egzaminu w piątek ale najwyżesz następnym razem.Kubuś dziś był całkiem grzeczny i jakoś nie marudził specjalnie,a ponieważ w dzień tylkojedną drzemkę miał to padł już po kąpieli i kolacji ciekawa tylko jestem do której będzie spał.
Chyba mały ma uczulenie na soczek dałam mu ostatnio bobofruta po 9miesiącu i na policzkach małe krosteczki a w zasadzie takie czerwone punkciki wyszły i wypieki jakby się pojawiły.Nie dostanie więcej tego soku.W środę mam znów jazdę tym razem rano a po południu firmowa Wigilia u męża w pracy,idziemy w ramach odskoczni od codzienności.POzdrawiam Kobietki:-):-):-)
Maleństwo ja bobofruta też nie podaje bo mała ma na niego uczulenie. Wychodzą jej krostki i ulewa. O dziwo jak piła rozwodnionego Kubusia nic jej nie było, a to soczek dla starszych dzieci.
Trzymam kciuki za egzamin. Ja zdawałam jazdę 4 razy;-)

wiki tez nie pije juz bobofrutow bo ulewal a pije leonka oczywiscie rozcienczonego jak wszystkie soki to nic mu nie ma.

dziwczyny wiki od jakiegos czasu nie chce robic za chiny kupy w pieluche placze i sie napina a jak go sadzam na nocnik to robi odrazu z jednej strony bardzo mnie to cieszy a z drugiej nie bardzo bo przeciez nie wszedzie chodze z noznikiem:-( teraz tez zaczol robic z placzem zrobil odrobine a posadzilam go na nocnik to dopiero calosc ... ehhh boje sie ze moga zaczac sie problemy z zaparciami bo jak nie bedzie nocnika to sie nie załatwi.

reklama
aga, może jagna ma racje:tak:
Wikuś może już czuje jakis dyskomfort i woli zrobic w nocnik:-)
Zosia ma nocnik i próbowałam ją posadzac,ale zaraz ucieka z niego i narzie to sie nim bawi i wkłada do niego klocki... jeszcze nie zdarzyło się zęby zrobiła siusiu do niego:no:

Do góry