salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nie wiem moze fajnie jak by mu tak zostalo tylko kurde nie zawsze mam ze soba nocnik tak jak pisalam ... ehhhh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nasza tak przesypia już od 3 nocy, nie chciałam pisać aby nie zapeszać. Tylko o 2 w nocy popłakuje ale smoka dostaje i śpi do 8-9. A tak to o 4 musiałam butlę dawać. Zobaczymy jak to będzie dalej, bo jeszcze ząbki będą szły przecież, bo mamy tylko 2.My jeszcze małego na nocnik nie sadzalismy mam zamiar po swietach ale znajac moje dziecko nie usiedzi na nim bo to straszny wiercipieta!!! spróbujemy oczywiscie moze sie uda i Oli nas zaskoczy!!!
Dziaisj przespał cała noc bez butelki jestem w szoku w końcu się wyspałam jak cudownie !!!! mam nadzieję, że tej nocy będzie podobnie!!!:-)