reklama
nina2201
mama Oliviera
nie jeszcze nie mam,szukam na allegro jakiś zastój z loolą w sklepach internetowych są troche droższe bardziej z allegro opłaca mi sie kupić, jest taki bardzo jasny kremowy ale kurcze brudzacy, podoba mi sie czerwony ale ponad 200 zł drozszy. napaliłam się żeby jeszcze go do świat kupić, ale jak nie dam rady to trudno może po swietach cos bedzie jak narazie monitoruje codziennie allegro:-)deszcz to faktycznie niefajny na swieta....tez nie lubie...jak tam, masz juz swoj wozeczek? kupilas czy jeszcze?
taki jasny to nie, faktycznie, ja mam tego jasniutkiego buzza zolciutkiego neonowego i jest strasznie brudzacy, praktycznie tylko w lecie sie nadaje bo nie wyobrazam go sobie zima ze sniegiem i blotem....zaraz nadawalby sie do prania! A i tak postawilam go w garazu i ostatnio patrze a on caly brudny - z nieuzywania! Caly ukurzony i do prania!
nina2201
mama Oliviera
dokładnie masz rację jak juz kupię to chce ten wózek uzywać przez cały rok wiec nie moze być za jasny bo bede go prała po kazdym spacerze!. szukam szukam szukam.....jak znajde dam znać!!!taki jasny to nie, faktycznie, ja mam tego jasniutkiego buzza zolciutkiego neonowego i jest strasznie brudzacy, praktycznie tylko w lecie sie nadaje bo nie wyobrazam go sobie zima ze sniegiem i blotem....zaraz nadawalby sie do prania! A i tak postawilam go w garazu i ostatnio patrze a on caly brudny - z nieuzywania! Caly ukurzony i do prania!
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja kazdy wozek mam czerwony uwielbiam ten kolor i nie widac brudu :-) u nas dzisiaj ladna pogoda popoludniu ide odebrac prezenty i jeszcze za jednym pochodzic, juz zmienilam posciel wstawilam pranie, poprzestawialm w pokoju meble znowu poodkurzalam pod szafami i pod lozeczkiem tak wiec na swieta mam juz spokoj ze sprzatanie, przed sama wigilia tylko kurze i odkurzyc.
nina2201
mama Oliviera
mi też podobają się czerwone wózki!!! ja też mam posprzątane w sumie to nie miało się kiedy nabrudzić bo od pażdziernika mieszkamyna nowym miejscu!ja kazdy wozek mam czerwony uwielbiam ten kolor i nie widac brudu :-) u nas dzisiaj ladna pogoda popoludniu ide odebrac prezenty i jeszcze za jednym pochodzic, juz zmienilam posciel wstawilam pranie, poprzestawialm w pokoju meble znowu poodkurzalam pod szafami i pod lozeczkiem tak wiec na swieta mam juz spokoj ze sprzatanie, przed sama wigilia tylko kurze i odkurzyc.
co do prezentów to muszę jeszcze coś kupić mojej pół rocznej siostrzenicy.
pawimi nadzieja matką głupich, miałaś rację za wcześnie się cieszyłam, nocka porażka!!! Oli przebudził się koło północy dostał butlę i nie mógł zasnąć, płakał, zasypiał we wszystkich możliwych pozycjach i każdym kącie łóżeczka, to trwało chyba godzinę, potem spał już do 7.00 ufff ciężko było!
Nina - nie chcialam byc taka zla kraczaca czarownica ....strasznie Ci wspolczuje, nie sadzilam ze az TAK wykrakam Jedyne co moge Cie pocieszyc to ze....to napewno zabki Mam nadzieje ze chociaz to ulzy Twojemu niewyspaniu
Agnieszka - ja lubie wszystkie kolory wozkow hehe, ale czerwony tez mam. Nasze Bogaboo jest czerwoniutkie i nawet mojemu mezowi kolor sie podobal:-)
Ale Wy sprzatanie laski robicie przed tymi Swietami. U nas w zasadzie tylko jeden dzien Swiat jest a Wigilii wcale nie ma...Prezenty znajduja sie pod choinka rano w Boze Narodzenie ....potem uroczysty obiad a..drugiego dnia Swiat u nas nie ma. Ogolnie jesli przypada na czwartek(tak jak w tym roku) to ludzie biora i tak w piatki wolne ale jak ktos pracuje w handlu....to nie ma zmiluj sie bo wlasnie cala reszta ktora ma wolne uderza na sklepy na giga wyprzedaze. Ja przyszly tydzien juz praktycznie nie pracuje, malo co, pojade do biura dac tylko prezenty swoim sekretarkom, spotykam sie z kolezanka po fachu na lunchu i tyle. Skonczylam juz na ten rok Teraz okres lenia przypada. Oli ma pol dnia w piatek i tez ferie az do 5-tego stycznia.W weekend troszke posprzatam a we wtorek przychodzi moja pani od sprzatania to doszlifuje moje wypociny. Mam taka chorobe ze zawsze sprzatam przed swoja sprzataczka...w biurze zreszta tez Pocieszam sie ze nie tylo ja ale moje inne znajome tez takie wariatki hihi.Jakos tak wstyd mi ze mialaby grzebac w moich brudach a robi juz to od...hmm..2001 roku!!!aaaaaaaah
Zawsze jak sa swieta to brakuje mi mojej mamusi.....odkad odeszla to cale te obchodzenie i nastroj swiateczny stracil dla mnie znaczenie. W koncu jestesmy tu prawie sami...najblizsza rodzine mam na wschodnim wybrzezu a tak to takie samotne papuzki z moim tatusiem na czele. Jedynie znajomych mamy. No ale coz, takie jest zycie niestety. Szkoda ze nie mam wiecej rodzenstwa, za to ciesze sie ze moje chlopaki maja siebie! Jonathan tyle lat byl sam i byl rozpieszczany a teraz ma trzech malych braci (jego ojciec tez ma syna 5-cioletniego) i wcale nie narzeka, prosi natomiast o siostre i wcale mu sie nie dziwie
Jagna25 - przesliczna Twoja corunia az zazdroszcze) Ogladnelam sobie wszystkie Wasze zdjecia na Facebooku, wygladacie na bardzo szczesliwa rodzinke. Super!
Agnieszka - ja lubie wszystkie kolory wozkow hehe, ale czerwony tez mam. Nasze Bogaboo jest czerwoniutkie i nawet mojemu mezowi kolor sie podobal:-)
Ale Wy sprzatanie laski robicie przed tymi Swietami. U nas w zasadzie tylko jeden dzien Swiat jest a Wigilii wcale nie ma...Prezenty znajduja sie pod choinka rano w Boze Narodzenie ....potem uroczysty obiad a..drugiego dnia Swiat u nas nie ma. Ogolnie jesli przypada na czwartek(tak jak w tym roku) to ludzie biora i tak w piatki wolne ale jak ktos pracuje w handlu....to nie ma zmiluj sie bo wlasnie cala reszta ktora ma wolne uderza na sklepy na giga wyprzedaze. Ja przyszly tydzien juz praktycznie nie pracuje, malo co, pojade do biura dac tylko prezenty swoim sekretarkom, spotykam sie z kolezanka po fachu na lunchu i tyle. Skonczylam juz na ten rok Teraz okres lenia przypada. Oli ma pol dnia w piatek i tez ferie az do 5-tego stycznia.W weekend troszke posprzatam a we wtorek przychodzi moja pani od sprzatania to doszlifuje moje wypociny. Mam taka chorobe ze zawsze sprzatam przed swoja sprzataczka...w biurze zreszta tez Pocieszam sie ze nie tylo ja ale moje inne znajome tez takie wariatki hihi.Jakos tak wstyd mi ze mialaby grzebac w moich brudach a robi juz to od...hmm..2001 roku!!!aaaaaaaah
Zawsze jak sa swieta to brakuje mi mojej mamusi.....odkad odeszla to cale te obchodzenie i nastroj swiateczny stracil dla mnie znaczenie. W koncu jestesmy tu prawie sami...najblizsza rodzine mam na wschodnim wybrzezu a tak to takie samotne papuzki z moim tatusiem na czele. Jedynie znajomych mamy. No ale coz, takie jest zycie niestety. Szkoda ze nie mam wiecej rodzenstwa, za to ciesze sie ze moje chlopaki maja siebie! Jonathan tyle lat byl sam i byl rozpieszczany a teraz ma trzech malych braci (jego ojciec tez ma syna 5-cioletniego) i wcale nie narzeka, prosi natomiast o siostre i wcale mu sie nie dziwie
Jagna25 - przesliczna Twoja corunia az zazdroszcze) Ogladnelam sobie wszystkie Wasze zdjecia na Facebooku, wygladacie na bardzo szczesliwa rodzinke. Super!
Ostatnia edycja:
Pawimi ,Twoja rodzinka też super.Nina - nie chcialam byc taka zla kraczaca czarownica ....strasznie Ci wspolczuje, nie sadzilam ze az TAK wykrakam Jedyne co moge Cie pocieszyc to ze....to napewno zabki Mam nadzieje ze chociaz to ulzy Twojemu niewyspaniu
Co do wózka to miałam pomarańczowy, a teraz mam szary.
nina2201
mama Oliviera
pawimi nic sie nie przejmuj nic nie wykrakałaś powiem Ci że juz się do niewyspania przyzwyczaiłam to sa po prostu uroki macierzyństwa, miło jest pospac cała noc ale przecież jeszcze czeka mnie wiele takich nocy moje dzidzi w końcu dorosnie prawda! a poza tym pospalismy sobie jeszcze od 8 do 10 mały sie do mnie przytulił i zasnął a ja razem znim!!!
współczuje z powodu mamy, wiem jak to jest kiedy nie ma najblizszych w tak waznych momentach, mam siostre w Irlandii i to juz trzecie swieta bez niej, przykro nam jest wszystkim, ale mamy to szczęście ,że kiedys siostra wróci i bedziemy wszyscy razem, jestem z nia bardzo zżyta i ciezko mi nieraz. szczególnie własnie w wigilie i np. wtedy kiedy Oli sie urodził chciałam zeby była w Polsce niestety nie udało sie!!!:-(
współczuje z powodu mamy, wiem jak to jest kiedy nie ma najblizszych w tak waznych momentach, mam siostre w Irlandii i to juz trzecie swieta bez niej, przykro nam jest wszystkim, ale mamy to szczęście ,że kiedys siostra wróci i bedziemy wszyscy razem, jestem z nia bardzo zżyta i ciezko mi nieraz. szczególnie własnie w wigilie i np. wtedy kiedy Oli sie urodził chciałam zeby była w Polsce niestety nie udało sie!!!:-(
reklama