trzymamy kciuki za zabka:-)Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków!!!
My bylismy dzisiaj w Zielonej Górze na zakupach swiatecznych i nie dostalismy juz gąsienicy gawedziarki (( ale kupiliśmy małemu takiego żółwia z fishera z tymi kulami w srodku tez fajny. widze u oliviera górna prawa jedynkę lada moment przebije mam nadzieję!
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nina mowisz o tym FISHER PRICE WESOŁY GRAJACY ZOLWIK ZOLW NOWY (504106404) - Aukcje internetowe Allegro ???
ja to kupialm wikusiowi na swieta i to jeszcze Zabawka edukacyjna Grający uczący Fisher Price $ (498313491) - Aukcje internetowe Allegro jest strasznie zadowolony a i kupilam wozek sobie :-) tzn malemu no ale to ja go prowadze :-)
Nowy wózek Flash Coneco + gratisy + wysyłka 0zł (505981948) - Aukcje internetowe Allegro
ja to kupialm wikusiowi na swieta i to jeszcze Zabawka edukacyjna Grający uczący Fisher Price $ (498313491) - Aukcje internetowe Allegro jest strasznie zadowolony a i kupilam wozek sobie :-) tzn malemu no ale to ja go prowadze :-)
Nowy wózek Flash Coneco + gratisy + wysyłka 0zł (505981948) - Aukcje internetowe Allegro
helena-lidia
Styczniowe mamy'08
witam wszystkich dawno mnie nie bylo Karolek ma 6 zabkow iida nastepne :-) wszystkiego naj dla solenizantow i zdaje sie juz roczki sie nam sypia pozdrawiam
Agnieszka - fajowy wozeczek, podoba mi sie, super wyglada! Naprawde! A ja z okazji choroby sobie dzisiaj zaszlalam no i przeciez dawno wozkow nie kupowalam bo ostatni latem.... i zamowilam sobie cos takiego:
Buy your Silver Cross Dazzle Pushchair Blueberry reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Nie wiem czy w Polsce one sa? Tutaj rozne tam takie gwiazdeczki go maja typu Katie Price, Marcia Cross.....zreszta Silver Cross jest popularny w kregach hollywoodzkich bo jest bardzo drogi:-( Oj mam fiola, mam.....zawsze moge zwalic na chorobe
Ja sobie kupilam dokladnie ten kolorek co ma ruda ciotka Marcia Cross dla swojej blizniaczej krolewny
Marcia Cross and Eden Stop for a Snack|Celebrity Baby Blog
Buy your Silver Cross Dazzle Pushchair Blueberry reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Nie wiem czy w Polsce one sa? Tutaj rozne tam takie gwiazdeczki go maja typu Katie Price, Marcia Cross.....zreszta Silver Cross jest popularny w kregach hollywoodzkich bo jest bardzo drogi:-( Oj mam fiola, mam.....zawsze moge zwalic na chorobe
Ja sobie kupilam dokladnie ten kolorek co ma ruda ciotka Marcia Cross dla swojej blizniaczej krolewny
Marcia Cross and Eden Stop for a Snack|Celebrity Baby Blog
nina2201
mama Oliviera
Tak kupiłam tego żółwika fajny jest a gasienice dostanie oli na roczek bo juz ja wykupili i w auchan i w tesco!Aga wózeczek fajny widziałam go na żywo u nas w mieście!!!nina mowisz o tym FISHER PRICE WESOŁY GRAJACY ZOLWIK ZOLW NOWY (504106404) - Aukcje internetowe Allegro ???
pawimi twój tez fajny ja nadal nie kupiłam mam zamiar w tym tygodniu zeby do swiat zdażyli przysłać!:-)
majopa
Styczniowe mamy'08
Wszystkiego najsłodszego dal Wikusia...Dużo dużo uśmiechów i jeszcze wiecej powodów do radości:-):-) od filipka i jego mamusi:-)
Aga jak wypróbujesz wózeczek to napisz czy jesteś zadowolona bo mi też o takim myślałam...Tylko te rączki mnie troche zastanawiają...Moze lepszy bedzie z regulacja wysokości
A u nas nadal 8 ząbków. Przez 2 mesiace nic wiecej nie wyszło a dziąsełka takie napuchnięte jak balony..Widać ze podeszły 3 i 4
Aga jak wypróbujesz wózeczek to napisz czy jesteś zadowolona bo mi też o takim myślałam...Tylko te rączki mnie troche zastanawiają...Moze lepszy bedzie z regulacja wysokości
A u nas nadal 8 ząbków. Przez 2 mesiace nic wiecej nie wyszło a dziąsełka takie napuchnięte jak balony..Widać ze podeszły 3 i 4
natka86
mamusia Zosieńki
my również dołączamy się do życzeń :-) :-)
pawimi aga wózek fajny
salik to ty też juz masz 3 wózek? do świąt ci przyślą ten wózeczek?
pawimi mi i tak najbardziej podoba się ten 3 kołowy- jest super!!!
jak bede miec drugie dziecko to kupie sobie takie cacko
pawimi aga wózek fajny
salik to ty też juz masz 3 wózek? do świąt ci przyślą ten wózeczek?
pawimi mi i tak najbardziej podoba się ten 3 kołowy- jest super!!!
jak bede miec drugie dziecko to kupie sobie takie cacko
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Ws\ystkego najlepszego dla dzieciaczków na ich kolejne miesięcznice oraz rocznej już Gabrysi.100 lat!!!
U nas sprzątanie pełną parą,dziś miałam jazdę kurde panikować zaczynam chyba nie zdam tego cholernego egzaminu w piątek ale najwyżesz następnym razem.Kubuś dziś był całkiem grzeczny i jakoś nie marudził specjalnie,a ponieważ w dzień tylkojedną drzemkę miał to padł już po kąpieli i kolacji ciekawa tylko jestem do której będzie spał.
Chyba mały ma uczulenie na soczek dałam mu ostatnio bobofruta po 9miesiącu i na policzkach małe krosteczki a w zasadzie takie czerwone punkciki wyszły i wypieki jakby się pojawiły.Nie dostanie więcej tego soku.W środę mam znów jazdę tym razem rano a po południu firmowa Wigilia u męża w pracy,idziemy w ramach odskoczni od codzienności.POzdrawiam Kobietki:-):-):-)
U nas sprzątanie pełną parą,dziś miałam jazdę kurde panikować zaczynam chyba nie zdam tego cholernego egzaminu w piątek ale najwyżesz następnym razem.Kubuś dziś był całkiem grzeczny i jakoś nie marudził specjalnie,a ponieważ w dzień tylkojedną drzemkę miał to padł już po kąpieli i kolacji ciekawa tylko jestem do której będzie spał.
Chyba mały ma uczulenie na soczek dałam mu ostatnio bobofruta po 9miesiącu i na policzkach małe krosteczki a w zasadzie takie czerwone punkciki wyszły i wypieki jakby się pojawiły.Nie dostanie więcej tego soku.W środę mam znów jazdę tym razem rano a po południu firmowa Wigilia u męża w pracy,idziemy w ramach odskoczni od codzienności.POzdrawiam Kobietki:-):-):-)
reklama
mojego Vincenta bolal brzuszek po bobo frucie, specjalnie go tu kupilam i zaplacilam jego czterokrotna wartosc zeby mu zaoferowac polski smakolyk a tu porazkaWs\ystkego najlepszego dla dzieciaczków na ich kolejne miesięcznice oraz rocznej już Gabrysi.100 lat!!!