reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

moj brat ma 2 lata skonczy dokladnie 6 lutego a my Fresco pilysmy bardzo dobre i tanie wino kolo 14 zl butelka kosztuje.
wydawal mi sie na zdjeciach starszy, myslalam ze gdzies kolo 4 lat ma:tak::tak: to fajnie masz, takiego malutkiego braciszka. A winko dobre bo znam. :tak:U nas teraz taka siec/posrednik internetowy ma akcje wyprzedarzy zabawek, codziennie jakies inne. Mam zalozona stronke z postami gdzie od rana ludzie sie nazwajem informuja jakie okazje beda danego dnia:happy: Codziennie prawie cos kupuje co jest przecenione po 70-80%. Moje oba mlodsze chlopaki maja w styczniu urodziny a pozniej zaraz Jonathan wiec udaly mi sie zakupy na przyszlosc:-D Czesc dostana teraz pod choinke ale nie wszystko przeciez!:nerd:Dzis sobie pomyslalam ze jak ja smacznie spie to Wy sobie tu na forum zagladacie:-)

reklama
100 latek dla Gabrysi na roczek!!!
Składamy najlepsze życzenia na miesięcznicę: WIKUSIA,KACPERKA I MARTYNKI !!!

Załączniki

• 1722.gif
    1722.gif
    11,2 KB · Wyświetleń: 43
a ja dzis jestem chora, moj starszy syn przyjechal w piatek od ojca z chorobskiem i mnie zarazil. Nawet nie pojechalam Olivera do szkoly zawiesc nie mowiac juz o pracy. Wstretnie sie czuje ale dobrze ze to ten tydzien a nie przyszly kiedy sa juz swieta. Vincent rozchodzil sie juz na dobre, w kocu stary chlop :) jutro konczy 11 miesiecy. Macie racje, sama nie wiem kiedy to zlecialo, dopiero trzymalam na rekach takie nieporadne zawiniatko....no ale coz, co ja mam powiedziec patrzac na swojego prawie 16 letniego Jonathana? Wczoraj z moim mezem uczyl sie jezdzic samochodem. Teorie ma juz zdana w szkole wlasnie kilka dni temu (tutaj dzieci ucza sie na prawko w sredniej szkole)i teraz ma zrobic 40 godzin jazd z rodzicami a potem egzamin! Nie wiem jak ja to przezyje. Dopiero mu pieluchy zmienialam...bez zartow!!!

Ostatnia edycja:
A ja właśnie mam chwilę przerwy,dziś u mnie porządki przedświateczne,mąż w pracy na 12 godzin poszedł,a Kuba patrzy jak ja się gimnastykuję i sie cieszy zwłaszcza jak gadać do niego zacznę:).Oj nie lubię sprzątania ale chyba żadna z nas nie lubi a zrobić trzeba.A dziewczyny trzymajcie kciuki w piątek mam w końcu praktyczny na prawko!Już zaczynam sie lekko stresować.

Malenstwo powodzenia na egzaminie!! Na szczescie w swieta bede w rozjazdach: dzeiadziowie, babcie, ciocie, wojkowie.... dlatego tez zamierzam zrobic tylko "zwykly" porzadek, ubrac choinke, zapakowac prezety i to chyba tyle.

reklama
Wszystkiego dobrego dla dzieciaczków!!!
My bylismy dzisiaj w Zielonej Górze na zakupach swiatecznych i nie dostalismy juz gąsienicy gawedziarki :((( ale kupiliśmy małemu takiego żółwia z fishera z tymi kulami w srodku tez fajny. widze u oliviera górna prawa jedynkę lada moment przebije mam nadzieję!

Do góry