reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witamy:)
dawno nas nie bylo ale duzo sie dzialo i nie bylo czasu;nicolki choroba, przeprowadzka, 9 dni w polsce, chrzciny mojej siostrzenicy, weekend u znajomych, moj powrot do pracy, zalatwianie nicolci przedszkola, ogolnie zabieganie i zalatwianie....:baffled:
witam nowe mamusie:happy:
a nicolcia rosnie, rozwija sie i jest radosnym i wesolym dzieckiem :) i bardzo JĄ kochamy:tak:

Załączniki

• collage18.jpg
    collage18.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 28
  • zdj z olszanicy(listopad) 214.jpg
    zdj z olszanicy(listopad) 214.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Pawimi poszło ok, widziałam zdjęcia! masz przepiekny dom i po prostu ogromny i jakie wy tam zimy miewacie, tutaj taka była chyba 5 lat temu!
Rodzinka super, starszy syn chyba do ciebie podobny tak mi sie wydaje, a olivier jakie ma śliczne oczy!!!
pozdrawiam:-)
myslalam ze Ci pol nocy zajmie przegladanie takiej ilosci fotek:-) super ze sobie poradzilas, mozesz polecac Facebook znajomym, mysle ze lepszy niz NK, profile sa zabezpieczone tylko dla znajomych no i jest to polaczenie troche bloga z czatem i po prostu galeria zdjec. Oliver faktycznie ma wyjatkowe oczyska. Wszystkie sie na te oczy lepia od samego urodzenia:) oj bede miala, bede....dom duzy bo jak sie laski zaczna schodzic do moich synow to wiesz:-)

hej laski,
wróciłam już do domku :) Kubek na początku nie chciał się nawet przytulić, nie mówiąc już o cycu.... :no:
Ale dziś w nocy pił ładnie 3 razy z cycusia, lecz w dzień niestety nie chce wcale mleka. Je zupki deserki , a mleczko odpuścił sobie, bynajmniej na razie.W każdym razie w noc cycusia ciąga.
Julcia po turnusie ok.
8 maja będzie miała podaną 3 dawkę botuliny do mięśni. Taki mały zabieg, tu w Polsce.

Ewcia super że już jesteś i że Julcia ok.A Kubuś pewnie zaczął wcinać wiele innych rzeczy tak że mleko poszło trochę w odstawkę.Zresztą mój mały też pije 3 czasem 4 razy na dobę mleko a tak to wcina inne rzeczy.
No a my mamy wreszcie 3 zęba-prawa górna jedynka:-):-):-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Ja na razie płatki daję tylko owsiane :)
nutka13, bardzo Cię proszę, bo to już któryś raz z rzędu... W PRZEDSZKOLU, PRZEDSZKOLU!

Dzieki wielkie że mi przypomniałas jak sie pisze już poprawiłam ,byłam pewna że pisze poprawnie a tu taka kaszana.Przepraszam przepraszam.

U nas pada pogoda fatalna,mam kaszel i katar Wiki też,żeby Amelka tylko niezałapała.
Mam pytanie czy bedziecie jakoś przymocowywac choinke bo ja mam zamiar do sciany ale jeszcze niewiem jak.
Ewa adu super że już jestes jak czuje sie Julcia?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki wielkie że mi przypomniałas jak sie pisze już poprawiłam ,byłam pewna że pisze poprawnie a tu taka kaszana.Przepraszam przepraszam.

U nas pada pogoda fatalna,mam kaszel i katar Wiki też,żeby Amelka tylko niezałapała.
Mam pytanie czy bedziecie jakoś przymocowywac choinke bo ja mam zamiar do sciany ale jeszcze niewiem jak.
Ewa adu super że już jestes jak czuje sie Julcia?
Tez myślałam co z chonka w tym roku! my kupimy mniejszą w doniczce i postawimy na komodzie, żeby była bezpieczna choinka i oli oczywiśćie!!!:-)
jak narazie mały boi się lampek choinkowych ale moze mu to przejdzie i bedzie probował je z choinki sciagnąć nie bedziemy ryzykować:tak:
pogode też mamy fatalna pada od rrana!:-(

Do góry