My z mamą pieczemy zwykły biszkopt dla małej i przełoży go jabłkami z galaretką. Zero mleka. A dla gości zamawiamy w cukierni. U nas będzie dużo gości, w sumie tylko dziadkowie i nasze rodzeństwo ale to będzie 17 osób. Całe szczęście, że chrzestni to nasze rodzeństwo:-)hej, ostatnio pustki są tutaj...
a chciałam się zapytać co robicie na pierwsze urodzinki dla swoich pociech??
bo szczerze to już niedługo a ja nie wiem co zrobić.. i chyba trzebaby upiec torcik dla Wiki jakiś specjany na jej mleku,a drugi dla gości... ech, sama już nie wiem więc czekam na wasze pomysły
Postanowiliśmy nie kupować małej nic drogiego pod choinkę, dostanie książeczkę i sanki, ale za to na urodzinki dostanie komputerek (wykazuje duże zainteresowanie naszym, więc może się odczepi) i widziałam super misia z ogromnym guzikiem i zamkiem, który śpiewa, więc będzie zadowolona bo te części ubrań uwielbia, kosztuje tylko 40 zł, wypatrzyła go w malutkim sklepiku z zabawkami, opłaca się do takich zaglądać!!!! Poza tym dostanie od rodzinki wózek dla lalek, lale, takie coś do nauki angielskiego od 2 roku i masę książeczek o Fifi, bo zakochała się w trzmieliku. Jak go widzi na stronie bajeczki to od razu buzi mu daje, słodziak mój kochany. Nawet kupiła bym jej maskotkę trzmielika jak by była.