reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

u nas tak jest tylko czasem przewaznie wtedy jak wiki jest zmeczony i spacy a tak to daje sie ubierac bez problemu.
U nas tak samo jak ją rozbieram to beczy bo chce jeszcze aciu.Dziś od rana siedze w przedszkolu 16 grudnia bedzią jasełka i kiermasz ozdób choinkowych a pieniądze na przedszkole zostaną przeznaczone.Wiecie ile ciekawych żeczy można zrobić z masy solnej aniołki dzwoneczki witrazyki itd.Ajestem w radzie rodziców i kolegoje sie z przedszkolankami wiec lubie cos z nimi robi..Amelka cały dzien bawiła sie z dziecmi była w 7 niebie nawet zapominałam ze mam dziecko.

Ostatnia edycja:
reklama
ale ci fajnie, moj jest dzisiaj jakis dziwny niby sie bawi ale nie chce sie bawic, pozatym dopiero teraz zjadl 2 posilek dopiero o 6 mleko i teraz obiad, znowu nie ma apetytu :-(
Aga a może ząbki idą??
Nuta fajnie masz!!
Celina dzisiaj została z babcią, zjadła dzisiaj rano 120 ml kaszy, i dopiero teraz zupkę. No w między czasie zjadła 1/4 jabłuszka i 2 biszkopciki. Poszła spać jak wróciliśmy, czyli o 15:30, a chodzi normalnie o 11. Coś mała się od babci odzwyczaiła, a mama tylko 2 tygodnie pracuje. Trzy razy próbowała usypiać a mała krzyczała dada i dada, wołała że nas nie ma:-D, spryciulka.
Teraz wyspana biega i mama krzyczy.

zabki napewno tylko kurde czemu przez to jesc nie chce !!!juz podeszly mu wszystkie zabki wszystkie widac i pewnie ida wszystkie na raz.... kurde ale wolalabym ze jadl ...

dzisiaj obudzil sie tylko raz w nocy teraz niedawno zrobic kupke na nocniczek jak sueper ze udalo mu sie wlasnie rano :-) a teraz siedzi i robi pik pik pilotem !!! i co chwile inne kanal mama a on sie cieszy :-)

jaka tu cisza, od wczoraj zadnej tu nie bylo .... kurde

a ja dzisiaj mialam dzien dla siebie wyszlam z domu o 7:30 z kumpelą, zabrala mnie do siebie na zajecia kosmetologi zrobila mi piling, masaz twarzy (zaliczyla na 5 :-) ), potem maseczka z siarka jakas taka potem drenaz :-) super sie czuje wrocila do domu dopiero o 15:00 Wiki caly dzien z tata byl i jakos sobie poradzili, nakarmil ,przewijal dal obiaek usypial :-) musze czesciej wychodzic chyba i wykorzystujac dobra passe mojego mezczyzny jutro rano jade na zakupy z siostra bez wikusia :-) Wiki zostaje z tata a popoludniu pojedzie ze mna do rodzicow :-)

a co u was kobietki ???

nikogo tu wczoraj nie było bo pewnie dziewczyny balowały na zabawach andrzejkowych :-D
ja dzisiaj pojechałam z małym do rodzinki oddalonej jakieś 150 km, Oli podróż zniósł bardzo dobrze spał prawie cały czas więc było ok!!!
ale wieczorem nie mógł zasnąć nie wiem dlaczego...:confused2:może przez to że się wyspał w czasie jazdy?????
jak uśnie będę miała chwilkę dla siebie:-)

Nina na pewno spać nie chciał bo wyspał się w aucie.
Mała w wekend budziła się o 6 i musiała spać z nami :wściekła/y:. Dzisiaj spała do 4:30 nakarmiliśmy ją, odłożyliśmy do łóżeczka i wstała o 8:-D. Mąż w pracy wróci o 18, więc sama jestem cały dzień :-( i tak do końca tygodnia, oprócz czwartku bo barbórka i ma wolne. W wekend też na 100% spędzi w pracy. Chce odrobić ostatni tydzień roku, aby być z nami między Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem, no i w Wigilie nie będzie musiał iść do pracy.

reklama
Jagna mój mąż nawet wczoraj był w pracy a ja u mamusi siedziałam.Dzis wziełam sie za mycie okien i o dziwo Amelka była grzeczna.Teraz sie bawi z Wiktorką a ja mam chwile aby coś napisac.Pogode mamy ładną ciepło 8 st i niepada zero wiatru wiec po obiedzie na spacerek ,choc dzisiaj dosyć sie już dotleniła bo myła ze mną okna.

Do góry