reklama
malenstwo23
Mama Kubusia:)
No Kubaska coraz bardziej rozwala ale dałam mu leki które miał podczas ostatniej infekcji i zrobiłam mu inhalacje.I najważniejsze!4ząbek nam się wykluł!Górna lewa jedynka a druga w drodze już prawie jest przebita.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wiktorej je około 4 rano 150 kaszy
o 11 samo mleko 120 ml
o 15 obiadek
o 17 deserek
i okolo 22 240 kaszy
Wikus zrobil dzisiaj pierwsza kupke do nocniczka :-)
o 11 samo mleko 120 ml
o 15 obiadek
o 17 deserek
i okolo 22 240 kaszy
Wikus zrobil dzisiaj pierwsza kupke do nocniczka :-)
malenstwo23
Chyba uda się zwalczyć Kubusiową infekcję zanim się na dobre rozwinie:-):-):-)Dziś już jest lepiej!Zaraz jeszcze troszkę się poinhalujemy.
U nas dzień wygląda tak:
Około 7- 250ml mleka z kleikiem ryżowym
Około 10-chlebek z masełkiem i dżemem domowej roboty lub kaszka manna lub owsianka
Około 13-obiadek(miąsko lub rybka+warzywa+ryż lub ziemniak-hihi ziemniak w sumie też warzywo:-))
Około 16-owoce najczęściej jabłuszko tarte
Około 19-mleko z kleikiem ryżowym.
Między obiadkiem a deserkiem czasem chrupki kukrydziane.
Powiem Wam że wczoraj Kubusiowi pierwszy raz na obiadek dałam w ramach jarzynki buraczki.Wcześniej dostawał odrobinkę mieszaną z marchewką a wczoraj same buraczki oczywiście ugotowane bez żadnej soli czy innych przypraw iw szoku byłam bo Kiciuś wcinał aż mu się uszy trzęsły :-):-):-)Aż mnie popędzał żebym szybciej łyżeczką machała.Dlatego dzisiaj też dostanie buraczki.Jak mu tak smakują niech wcina:-)
Zastanawiam się tylko nad tym dżemem.Dałam mu go raz czy dwa bardo mu smakowało ale nie wiem czy nie za wcześnie?Jak myślicie?
U nas dzień wygląda tak:
Około 7- 250ml mleka z kleikiem ryżowym
Około 10-chlebek z masełkiem i dżemem domowej roboty lub kaszka manna lub owsianka
Około 13-obiadek(miąsko lub rybka+warzywa+ryż lub ziemniak-hihi ziemniak w sumie też warzywo:-))
Około 16-owoce najczęściej jabłuszko tarte
Około 19-mleko z kleikiem ryżowym.
Między obiadkiem a deserkiem czasem chrupki kukrydziane.
Powiem Wam że wczoraj Kubusiowi pierwszy raz na obiadek dałam w ramach jarzynki buraczki.Wcześniej dostawał odrobinkę mieszaną z marchewką a wczoraj same buraczki oczywiście ugotowane bez żadnej soli czy innych przypraw iw szoku byłam bo Kiciuś wcinał aż mu się uszy trzęsły :-):-):-)Aż mnie popędzał żebym szybciej łyżeczką machała.Dlatego dzisiaj też dostanie buraczki.Jak mu tak smakują niech wcina:-)
Zastanawiam się tylko nad tym dżemem.Dałam mu go raz czy dwa bardo mu smakowało ale nie wiem czy nie za wcześnie?Jak myślicie?
Dziewczyny wejdzcie na strone przepisy napisałam wam super p[rzepis na placek CYTRYNOWCA naprawde rewelacja polecam gorąco.
My czekamy za goscmi dziewczyny mąż spi a ja jak zwykle mam dużo roboty ale chwilke znalazłam żeby wam przeois napisac.
My czekamy za goscmi dziewczyny mąż spi a ja jak zwykle mam dużo roboty ale chwilke znalazłam żeby wam przeois napisac.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
malenstwo moj Wiktor je duzo rzeczy nad planowych ale dzemu jeszcze nie jadl i jak narazie nie bedzie jest slodki i chyba duzo chemi w tym.
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy.
nicoleczka troszke zakatarzona, nosek ma zatkany i troszke marudzi, mamusie zarazila tatusia tez,ale sie leczymy no i musze sie pochwalic; z tej choróbki sie przedwczoraj zdenerwowala, bo mąż zabieral jej zabawki i zaczela raczkowac troszke jeszcze nieudolnie ale z takim zapalem, ze az milo popatrzec a mamusia wniebowzieta i dumna z córeczki, a co a tutaj Nicoleczki wędrowka Bobasy - Nicolajustyna - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
nicoleczka troszke zakatarzona, nosek ma zatkany i troszke marudzi, mamusie zarazila tatusia tez,ale sie leczymy no i musze sie pochwalic; z tej choróbki sie przedwczoraj zdenerwowala, bo mąż zabieral jej zabawki i zaczela raczkowac troszke jeszcze nieudolnie ale z takim zapalem, ze az milo popatrzec a mamusia wniebowzieta i dumna z córeczki, a co a tutaj Nicoleczki wędrowka Bobasy - Nicolajustyna - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
no slicznie ogromne brawo dla nikolinki :-) wiki zaczyna sie brac do raczkowania wiec mam nadzieje ze i ja zaniedlugo bede mogla sie pochwalic.
reklama
malenstwo23
Kuba juz spi!W szoku jestem!Ale to pewnie dlatego ze po południu nie spał.Aga Salik ja mam na myśli taki domowy dżem z małą ilością cukru z owoców z działki.I oczywiście niemal śladowe ilościMyślę że mu nie zaszkodzi...Dziś poleciałam do apteki i kupiłam dla małego maść rozgrzewającą do stosowania przy infekcjach u dzieci powyżej 7 miesiąca.Ciekawa jestem swoją drogą jak długo Kuba będzie spał teraz.