reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
ja rzoniez zazdroszcz jagna :-) super to wygląda :-)

ewus chodzik schowalam jak wtedy rozmawialysmy i nawet teraz juz go w domu nie ma bo mi tylko miejsce zajmowal, chodzi raz albo dwa razy wtygodniu u moich rodzicow w chodziku a w domu nie ma chodzika juz dawno dawno, wierze ze zacznie raczkowac zaniedlugo bo stanie w lozeczku idzie mu juz calkiem calkiem :-) przy meblach nie staje bo nie umie do nich sie dostac niestety bo kazda proba podniesienia konczy sie placzem i lezeniem na brzuszku.... niestety, wiec nadal licze ze przestanie wkoncu plakac i zacznie przekladac placz na dzialanie :rofl2:

my witamin nie dajemy juz od jakis 5 miesiecy lekarz powiedzial ze nie trzeba, poniewaz wszystkie witaminy ma w posilkach zawarte ,teraz dostaje tylko sporadycznie wit. C

Dziewczyny dziękujemy za pochwały. Wasze skarby też za niedługo pójdą, tylko odwagi;-) im jeszcze brakuje.
Ja chora w nocy wymiotowałam, rano ciąg dalszy tylko biegunka do tego doszła, typowa grypa jelitowa. Martwię się o Celinkę czy nie złapie ode mnie, bo to by była tragedia. Gdzie ja to świństwo złapałam to nie wiem:confused:

Jagna, tez mam nadzieje ze Celinka sie od ciebie nie zarazi! Thomas jest raczej delikatny przez to ze jest wczesniakiem, ale prawie miesiac temu moj maz przyniosl jakiegos wirusa, zarazil mnie, a maly mial przez 2 dni lekki stan podgoraczkowy i katarek i tyle. Martwilam sie, ze to moze byc cos powaznego, bo mnie trzymalo 2 tygodnie, a malemu prawie nic nie bylo!

witam.
Jagna super chodzi celinka .moj brat migal samodzielnie jak mial osiem miesiecy.
a kamilek robi sie maly uparciuch .wstaje przy meblach i sie puszcza i jak chce go przytrzymac to odpycha mnie i placze .Aga super ze wikus juz siada. pamietaj ze niekazde dziecko raczkuje niektore od razu chodza i dopiero wtedy zaczynaja na czworaka. a niektore wogole nieraczkuja. zwroc uwage co najbardziej przyciaga jego uwage niewiem jakas zabawka butelka garnek cos co lubi
i poloz to z daleka od niego tak zeby to widzial ale zeby niewidzial ze ty to tam kladziesz bo bedzie sie domagac zebys mu to podala
i zobaczysz ze wkoncu popelznie po to.

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi i Bartoszka na kolejną miesięcznicę!!!:-):-):-)

U nas Kubę coś opętało nie mam już siły po prostu płacze i marudzi płacze i marudzi a ja już nie wiem co mam robić...Pomocy!!!A mąż mnie wkur....na dodatek i w tej chwili to bym się z nim najchętniej rozwiodła!

A mój mały rozrabiaka dziś znowu sam zszedł z łóżka i przyraczkował do mnie do kuchni.I niedawno jakaś baba roznosząca kosmetyki go obudziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok: WAriatka,a pewnie taK ŁAdnie by spał.
a tu karmi mnie i Zuzię rogalem

Załączniki

• PA230088.JPG
    PA230088.JPG
    412 KB · Wyświetleń: 28
  • PA230090.JPG
    PA230090.JPG
    409,5 KB · Wyświetleń: 26
jagna- slicznie chodzi Celinka:tak:
moja zrobi z trzy cztery kroki i bęc na pupe:-) i się rzuca bo wie że my ją łapiemy;-) o raczkowaniu nie ma mowy, chyba ominie ten etap...
co do witamin to ja daje tylko wit d3, coprawda niektore soki są z dodatkiem 7witamin.. ale teraz kupiłam sokowirówke i robie sama soczki i deserki dla wiki, musze powiedziec ze to super sprawa:tak:

reklama
my mamy 4 zęba :-) wkońcu sie przebił :-)

kasiu moze masz racje ale chialabym zeby raczkowal, no a jesli nie to przeciez na sile go nie zmusze go raczkowania. i jest tak jak mowisz jak tylko cos przed nim poloze to chile patrzy patrzy a zaraz placze zeby mu to podac !!!

Do góry