reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Vigantol dajesz a to jest D3
To jest D3,ja taki mam ale już dawno nie daję.Zaczęłam dawać Mikołajowi jak był całkiem mały,potem przyszło lato i zapominałam a teraz od miesiąca daję Juvit-są w nim wszystkie wit. a jak to się skończy to mam duże op.Vibovitu.I myślę że dla maluchów teraz takie zestawy wit.są najlepsze.
.

A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.

A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.
No niektóre dzieciaczki tak mają.Moja koleżanka do neurologa szła ze swoim synkiem bo on już chciał siadać jak miał 3 miesiące.Teraz ma 10 i samodzielnie przechodzi2-3metry.
A co do witaminek,my też już nie bierzemy vigantolu tylko juvit.Zdaje się że ma mniejsze dawki wit d niż vigantol.
No 5 listopada mam testy na prawko.dziewczyny trzymajcie kciuki:)

a jakie dzieci jeszcze nie raczkuja badz nie pełzaja ??? bo moj nawet nie pełza ... i nie zaczyna.

fajnie ze z amelka wszystko w porzadku, no i gratuluje ząbka :-)

Moj pelza, ale nie raczkuje, gdy usiluje go przystawic do raczkowania, to nogi mu sie rozjezdzaja i przyjmuje pozycje zaby;-), ale pracujemy nad tym ostro.

Co do witamin to my dajemy, taki ogolny zestaw, dodatkowo wit. D, zelazo i wit. C. Jest tego troche.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry