G
goscinnie
Gość
Przyłanczam sie do tego. Ja musze wam nagrac jak moj stawia sam kroki ale dwa i bęc na pupejagna, to pochwal się tym postępem !! dawaj nam tu szybko jakiś filmik albo chociaż fotki ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyłanczam sie do tego. Ja musze wam nagrac jak moj stawia sam kroki ale dwa i bęc na pupejagna, to pochwal się tym postępem !! dawaj nam tu szybko jakiś filmik albo chociaż fotki ...
Vigantol dajesz a to jest D3Dajecie witaminy dziecią bo ja witamine C 5 KROPLI I wigantol multiwitaminy
4 krople tak kazała nam pediatra i nefrolg.A D3 dajecie jeszcze?Bo ja niedaje bo w multi...jest to chyba wystarczy zapytam sie lekarki.
Vigantol dajesz a to jest D3
To jest D3,ja taki mam ale już dawno nie daję.Zaczęłam dawać Mikołajowi jak był całkiem mały,potem przyszło lato i zapominałam a teraz od miesiąca daję Juvit-są w nim wszystkie wit. a jak to się skończy to mam duże op.Vibovitu.I myślę że dla maluchów teraz takie zestawy wit.są najlepsze.Vigantol dajesz a to jest D3
No niektóre dzieciaczki tak mają.Moja koleżanka do neurologa szła ze swoim synkiem bo on już chciał siadać jak miał 3 miesiące.Teraz ma 10 i samodzielnie przechodzi2-3metry.A,i co do tego chodzenia w takim wczesnym wieku to jest to możliwe.kol. mojej mamy mówiła że córka jej kol. chodziła jak miała 7 m-cy i pchała wózek na spacerze.Ludzie się za nią oglądali.Tylko że to było chyba ze 30 lat temu.
a jakie dzieci jeszcze nie raczkuja badz nie pełzaja ??? bo moj nawet nie pełza ... i nie zaczyna.
fajnie ze z amelka wszystko w porzadku, no i gratuluje ząbka :-)
Jagna ale swietnie sobie radzi.jagna, super chodzi Twoja mała !