reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
dziewczynki mam pytanie... moja jest po lekkim przeziębieniu, katarek miała przez parę dni i dwa razy w nocy stan podgorączkowy, teraz niby jest wszystko ok... w dzień kładę ją spać w samym body z długim rękawkiem, śpi pod kocem takim akrylowym cieplejszym bo w mieszkaniu jest dość chłodno, budzi się praktyznie cała mokra, spocona... czy to od przeziębienia? czy za ciepło jej? czy czego to może być oznaka??

moze sie pocic bo jej za gorąco pod tym kocem albo moze to byc od serduszka, wikusiowi sprawdzali bo tez bardzo sie poci ale wszystko ok jest i on ma to wrodzone po tatusiu :-) :-D albo z wagi :-D w dzien jak spi to jest caaaaaaaly mokry a w nocy spi tylko w spiochach i pod kolderka i rano wstaje lekko wilgotny :-)

Witam z rana AMELKA DZISIAJ W NOCY WIERCIŁA SIE.Budziła sie co pare minut jestem niewyspana ,a zaraz do pracy zmykam.Posprzątam i czekam za tesciową.Pozdrowienia.

dziewczyny sadzacie już na nockik Wasze szkraby? ja chyba dziś idę kupic, moja od tygodnia robi kupę po śniadaniu, i to za każdym razem jak jej zmienię pieluchę na suchą, w mokrą nigdy nie narobi... zobaczymy jak nam pójdzie nauka czystości, ta moja wiercipięta nie może usiedzieć w miejscu przez 10sek to nie wiem jak wysiedzi na nocniku!!

dziewczyny sadzacie już na nockik Wasze szkraby? ja chyba dziś idę kupic, moja od tygodnia robi kupę po śniadaniu, i to za każdym razem jak jej zmienię pieluchę na suchą, w mokrą nigdy nie narobi... zobaczymy jak nam pójdzie nauka czystości, ta moja wiercipięta nie może usiedzieć w miejscu przez 10sek to nie wiem jak wysiedzi na nocniku!!
Ja Mikołaja sadzam już od dawna,czytałam że też pam sadza synka i agnieszka salik od niedawna.Mikołaja sadzam z rana,nawet jak ma mokro zawsze robi kupkę wtedy a w dzień to po obiedzie,czasem też po południu.Różnie to jest.A, i jak obawiasz się że Ci nie usiedzi na nocniczku to dawaj jej coś do rączki,ja Mikołajowi daję.

reklama
Nie wiem czy wiecie że w Biedronce znów jest promocja na Huggisy?Są po 29.99 i rozmiar 8-14 ma 66 szt.,więc wychodzi po 0,45 szt.Wczoraj na Allegro znalazłam fotelik samochod. i już chciałam zamówić a tu w Biedronce były identyczne i w tej samej cenie.I już mamy nowy większy bo miał ten 0-13

Do góry