reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

.Bo czołga się pieknie i na kolana staje.Czym oczywiście się popisał przed panią doktor.:)

powod moze okazac sie bardzo prozaiczny, pielucha mu wadzi albo za ciasny bodziak w kroku:baffled:

.Boję się tylko że wizytę wyznaczą mi za kilka miesięcy co jest pradopodobne naszej polskiej służbie zdrowia...

za kilka miesiecy to sam wejdzie do gabinetu..i o co zapytasz wtedy, czemu nie sida???:cool2:

wiktor siedzi caly czas ale nie siada sam i nie bierze sie do tego wogole co jest dziwne, nie umie sam siadac nadal, zobaczymy co bedzie.

nie musi jeszcze siadac, dziecko czesto samo najpier probuje wstac na nozki , potem uczy sie siadac z lezaka:tak:
wiec z wikim wszystko okej pod tym wzgledem

reklama
Anja amen dla Twoich słów:-)Masz racje dobrze będzie:-)Hehe podobało mi się to z tym wejściem do gabinetu:-D:-):-)
U nas noc minęła spokojnie ale Kuba zaczął mi kaszleć tak na mokro,czyli jego wirusek ma się dobrze.Na szczęście nie jest aż tak źle bo spał ładnie nie budził się nie płakał a teraz bawi się w najlepsze.Jednym słowem moje dziecko kicha na przeziębienie:-)

Witam
Helenko wspolczuje ci strasznie .dobrze ze niedajesz sobie wmowic ze to nie on . no chyba ze faktycznie masz duchy he he:-D dzieciaczki masz przeslodkie .
Aga jesli tak bardzo cie martwi to niesiadanie Wikusia to spytaj pediatry bedziesz spokojniejsza po co masz ciagle sie martwic .
PAM gdyby mnie jutro nniebylo na necie to :WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI JUTRZEJSZYCH URODZIN, DUZODUZO ZDROWKA.
pozdrawiam wszystkie mamusie
zapomnialam Monika swietnie Miki wyglada na tym autku .

Załączniki

• rybka..JPG
    rybka..JPG
    50,6 KB · Wyświetleń: 25
wlasnie Monika a Miki nie spada z niego bo sama mysle o takim autku dla Karolcia
Nie spada a jak znudzi mu się siedzieć to się ssuwa.Nóżkami nie dotyka jeszcze podłogi ale brakuje może ze 2,3 cm.Jak jest zadowolony jak sam siedzi to się kiwa a najlepiej jak ktoś go wozi po całym mieszkaniu.Szkoda że nie załapał że mógłby przy nim chodzić, na razie się boi jeszcze.

Witam dziewczynki.
Kasiu dziękuje Ci bardzo za życzenia.
Monika ale Miki super wyglądam na tym jeździku.
Maleństwo współczuje chorego brzdąca.Sama to niedawno przerabiałam,chociaż mój też zachowywał się normalnie tzn.bawił się i łobuzował pomimo gorączki i choroby.Ale już jest zdrowy.Dziś byliśmy na kontroli i pani doktor powiedziała że jest ok.Kazała tylko dawać mu jeszcze przez kilka dni wapno i wit.C.
A my dziś od rana byliśmy na zakupach:zrobiłam małemu zapasy pieluch,mleka i słoiczków.No i zamówiliśmy mu krzesełko do karmienia i kupiliśmy łóżeczko turystyczne-kojec.Mały od poniedziałku jedzie do babci więc się jej przyda co by mogła cokolwiek zrobić w domu.

Maleństwo współczuje chorego brzdąca.Sama to niedawno przerabiałam,chociaż mój też zachowywał się normalnie tzn.bawił się i łobuzował pomimo gorączki i choroby.Ale już jest zdrowy.Dziś byliśmy na kontroli i pani doktor powiedziała że jest ok.Kazała tylko dawać mu jeszcze przez kilka dni wapno i wit.C.
Dzięki.U nas tak samo po chorobie:wit. i wapno.
Dziś załatwiłam zaświadczenie na ochrzczenie małego w innej parafii bo tam znajoma ma znajomego księdza i ochrzci go wreszcie.

reklama
U neurologa mamy wizytę na 9 grudnia mam nadzieję że nie będę musiała się tam pokazywać.2 miesiące to i tak nieźle....
Za dwa miesiące to Kuba będzie chodzić:-D A na wizytę bym radziła iść, nic nie szkodzi jak go neurolog przebada. A poza tym jak już ma zarezerwowaną wizytę, to warto iść.

Dzięki.U nas tak samo po chorobie:wit. i wapno.
Dziś załatwiłam zaświadczenie na ochrzczenie małego w innej parafii bo tam znajoma ma znajomego księdza i ochrzci go wreszcie.
Nam wapna nie przepisał lekarz ale wit.C daje co 2 dzień.
Monika współczuję takiego księdza. Żeby nie chciał dziecka ochrzcić.

U nas wszystko OK. Celinka zdrowa. Dzisiaj zostałyśmy same bo mąż i mój tata w pracy, a mama z bratem na uczelni na studiach. W końcu moja mama zdecydowała się na magisterkę:-). Ma kłopoty w pracy po chorobie i nie chce tam wracać. Miała kierownicze stanowisko a po chorobie chcą ją dać na produkcje:wściekła/y:, przy czym jej stan zdrowia na to nie pozwala, więc pewnikiem ją zwolnią po urlopie.

Do góry