reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
agnieszka, Zacznie chodzić, jak będzie na to gotowy, nie rozumiem tego parcia na chodzenie, jak poraczkuje trochę dłużej, to tym lepiej dla niego. :) Moja młoda w ogóle nie staje na nóżkach - widocznie nie ma takiej potrzeby, a mi nie wolno jej pomagać, bo ma niedobory wit D i u niej trochę później powstały punkty kostnienia. Dlatego muszę poczekać, aż jej sie wszystko unormuje :) Na razie uskutecznia bujanie na czworakach, siadanie z czworaków i pełzanie do zabawek. Niech jej to będzie na zdrowie! :)

ja bym chciala tylko widziec ze on chce cos robic chociaz wlasnie bujac sie na nogach albo przynajmniej siadac sam a on ni robi nic z tych rzeczy a chodzic niech zacznie jak najpozniej.... i nie truje ze moje dziecko jakies malo rozwiniete tylko ze moze leniwy jest troszke.... bo tylko placze jak na bruszku lezy albo na pleckach a od wczoraj nie ma chodzika schowalam go i oddam mu go dopiero wtedy jak zobacze ze zaczyna cos SAM robic siadac czy pelzac...
mam nadzieje ze bedzie to zaniedlugo, wierze w niego ze bedzie placz i wogole ale wkoncu sie nauczy robic cos sam bez mojej pomocy.

u nas dzisiaj az 8 stopni o 1 stopien wiecej niz wczoraj ale nadal leje i leje !!! musze zamowic kwiaty na sabote a tak mi sie wychodzic nie chce ze glowa boli, juto jade do rodzicow z malym bo popoludniu ide na spotkanie z ludzmi z koloni z ktorymi jezdzilam na obozy od pierwszej klasy podstawowki do 6 klasy co roku wiec bedzie fajnie, maly zostaje z moja mama i zostajemy tam az do soboty bo w sobote na to wesele idziemy i znowu bedzie z moja rodzinka az do niedzieli az go odbierzmy :-) ale na poprawiny juz nie idzimy... za duzo rozląki z Wikusiem bym miała ....

Aga mój Kuba am nie siedzi jak go się posadzi to tak chwilkę tylko i na dodatek podpiera się rączką.Na brzuchu się lubi bujać i troszkę popełzuje ale jest leniwy bardzo.Lekarz mi powiedział żeby nie panikować tylko dać mu czas więc trochę sie uspokoiłam.

U nas zimno strasznie nie wychodzę dzis z Kubą na dodatek jestem chora zachrypnięta i w ogóle.Oby się Kuba nie zaraził...

Wszystkiego najlepszego dla Duśki i Dawidka na skończoną 8 miesięcznicę:tak::-D:-);-):tak::happy2:
My również dołączamy się do życzeń:-)
Monika ja mylę że powinnaś lekarza zapytać o to żółtko,zapewne chodzi o jakieś skłaniki które w nim występują a jak maluszek źle je toleruje to niech powie co zamiast podawać.
Moje Słonezko własnie śpi smacznie z tatą a ja nie mogę usnąć,kaszel mnie męczy.Cholera będę gruźlikiem w tym kosciele:-:)baffled::sad:.Nie miało mnie kiedy dopaść na sam ślub.Takiego pecha to chyba tylko ja mam.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DUŚKI, DAWISIA I MIKIEGO NA 8-MIESIĄCZKÓW OD OSKARKA Z MAMĄ.
A u nas znowu ziąb i znów siedzimy w domu.Na dodatek mnie coś pobiera ,trzęsie mnie zimno mam katar i drapie mnie w gardle.Ach te uroki jesieni :-(

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA ADUSI,DAWIDKA I MIKIEGO z okazji 8 miesiaczkow
wczoraj kamilkowi wyszedl piaty zabek.byl wczoraj na szczepionce ale niezwazyli mi go ani nie zmierzyli
ja wreszcie mam dobrze dobrane leki i czuje sie juz dobrze.

Do góry