reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witamy i skladamy spożnione ale szczere życzonka dla wszystkich dzieciaczków :)
a u nas pogoda taka sobie, wczoraj bylo nawet cieplo, sloneczko swiecilo i tak fajnie a dzis zapowiada sie na deszcz........:(
a nicoleczka marudna strasznie strasznie, nie moge jej na chwilke zostawic samej bo zaraz wrzask, pisk i zgrzytanie 3 zębow (hihi :) na razie zasnela ufff ...
ogolnie to rosnie jej druga gorna jedynka i dlatego pewnie taka marudna jest w nocy budzila sie co 10 minut albo i czesciej bo zdawalo mi sie, ze tylko zamykam oczy a ona znow jeczy i kweczy...ahhh...ale za to przespala 3 godz od 7 do 10:-) no i takie to butki :) a i moja kuzynka urodzila 3 tyg temu malego Dawidka, przez cc i wazyl malutki 2kg67g, a taki jest tyci tyci....ahhh....:tak:

Załączniki

• koniec wakacji 2008 085.jpg
    koniec wakacji 2008 085.jpg
    145,8 KB · Wyświetleń: 25
  • koniec wakacji 2008 087.jpg
    koniec wakacji 2008 087.jpg
    114,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Wszystkim maluszkom z okazji ich świeta żyzymy samych szczęśliwych dni i wszystkiego najlepszego!

Mam już w domu sukienkę łądnie leży ale jakby ważyła z 15 kilo mniej ładnej by to wyglądało.Jakaś roztrzepana jestem ostatnio i w ogóle o niczym prawie nie pamiętam:/Czyzby stres mnie dopadał?W sobotę muszę być u fryzjera o 7.30 rano wcześniej muszę sobie makijaż zrobić bo o 10.40 mamy zdjęcia a włosy jakieś 2.5godziny będą mi robić!
Wczoraj kupiłam Kubaskowi grzechotkę za 6zł strasznie mu się podoba :)

Aga to ci mojego podeśle.Nadrobi za 2.Jego na chwile nie mogę z oczu spuścić bo już gazety idą w strzępy albo dopada sprzętu grającego i wciska wszystko co się da.Odkąd zaczął porządnie raczkować mam przechlapane.

dziewczyny jesli moge dodac cos o locie do pl: ja tez sie strasznie balam lotu ale na prawde nie bylo tak zle, jak to mowia nie taki diabel straszny.... :) a wiec rzeczywiscie cisnienie troche dzialalo na nicolke, ale tylko podczas ladowania i wtedy nie pomagalo nawet dawanie cyca do picia( bo z butelki nadal nie chce pic) bo nawet nie chciala pociagnac, ale za to pomagalo stawianie jej na podlodze (bo nicolka lubi stac, i jak juz nic nie pomaga to to napewno zadziala;) no i dzialalo- uspokajala sie :) jeszcze ja zagadywali wspolpodrozni i bylo naprawde do wytrzymania i ok :) juz sie nie boje z nia latac :)

Dziewczyny mój Kubas zaczyna kasłać,mnie zresztą też coś łamie.Co mogę mu dać oprócz witaminy c i wapna?jest coś na kaszelek suchy dla takich maluszków?A może jakieś domowe sposoby?Kurczę nie chcę żeby go rozłożyło na sobotę!

reklama
jesli wasze dzieciaczki nie maja klopotow z zasypianiem to jest tez mozliwe, ze przespia po prostu lot lub przynajmniej troche. nicolka niestety nie umie tak zasypiac wiec sie bawila ale za to jak lecielismy w tamta strone- do pl, to bylo nad ranem- kiedy ona zazwyczaj spi, wiec jak zasnela na lotnisku jeszcze w foteliku, nie obudzila sie nawet na odprawie-jak ja wyciagalam bo fotelik przechodzil przez tasme i pozniej jak wzieli fotelik przed wejsciem do samolotu- spala wtedy u mnie na rekach i przespala pol lotu w tamta strone :)
oczywiscie kazde dziecko inaczej reaguje ale nie ma czego sie bac na zapas :) trzymam kciuki :)
obudzil sie moj skarbek i mnie wola :) ide :)

Do góry