reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój synek dziś jak Aniołek :szok: NIe wiem co mu się stało. Jak nigdy. W ogóle nie płacze:szok: Julcia też grzeczna nawet jakaś taka ostatnio. Na weselu nawet się umiała zachować i nie jęczała, że za głośno, że chce do domu itp. Dziś i wczoraj też spoko. A Kubasek łazi po domu, bawi się i nawet nie skumli, że chce na ręce. Czuję normalnie dziś że żyję. W końcu ! , bo ostatnio....heh..szkoda gadać...:rofl2: Jest git!

reklama
Paulinek to musimy się zgrać bo plany nam się mocno zmieniły i pod koniec roku wracamy do Polski:-) napisz jak ci pasuje najlepiej I jak daleko masz do Holandii(ja do granicy z Belgią mam z 15km) pisz do mnie na priva bo tu mam mało czasu na zaglądanie i mogę przeoczyć

Paulinek to musimy się zgrać bo plany nam się mocno zmieniły i pod koniec roku wracamy do Polski:-) napisz jak ci pasuje najlepiej I jak daleko masz do Holandii(ja do granicy z Belgią mam z 15km) pisz do mnie na priva bo tu mam mało czasu na zaglądanie i mogę przeoczyć

To ja bede miala jakies 80 km do granicy z Hol, czyli razem jakies 95 moze 100km. Ja jestem prawie caly czas w domu, bo w domu pracuje.

U nas tez zimno.......brrrr :baffled:Olis w zimowym kombinezonie, bo 7 stopni...bylismy 1,5 godzinki na podwórku.....niech si e hartuje chłopak :-)
Kasia ale maleństwo....jakbym Oliśka widziała. z tym że on był jeszcze mniejszy..ciudny :tak::tak:

Jagna dziewczyny maja rację, to moze być jakas alergia skoor katar tak dług się utrzymuje

A to Oliś w wersji zimowej :-):-)
Zobacz załącznik 93636Zobacz załącznik 93637Zobacz załącznik 93638

My po wizycie kontrolnej i ważeniu.Waży 9300-myślam że dużo więcej,tak mi się wydawało.Nie zapytałam lekarki co z żółtkiem w diecie.Dałam Mikołajowi jak skończył 7 m-cy 2 czy 3 razy ale miał alergię i nie dawałam już potem wcale.Jak myślicie jak nie podaję to coś może się stać?

witam:-)

u nas dzisiaj tak goraco że nie mogłam w długim rękawie wytrzymać... bylismy w parku, wiki tylko by chciala chodzić oczywiście za rączki.. każdy do niej macha się usmiecha, nawet jakiś dziadek tańczył:-) a ona tylko patrzy i patrzy.. nie lubi się śmiać do obcych<sporadycznie> a w domu się śmieje w głos:-)
a my juz na nowym mieszkaniu:tak::happy:
wiki widać drugi ząbek.. w nocy nie daje nam spać:baffled:

Oliś wyglada bombowo -taki mały misio.
Aga super że Wikuś zaczyna już maszerować.Poczekaj jeszcze trochę i bedziesz narzekać że Cię kręgosłup boli od prowadzania małego.Ja już zaczynam bo Oskarowi się spodobało prowadzanie za rączki i ciągle chce chodzić.

reklama
A mojas niunia siada sama nawet zaczyna wstawać jak sie czegos złapie.Teraz spi ale cos płakała jak jej mascio ząbki posmarowałam to zasneła.My już codzien palimy bo ziąb niesamowity.

Do góry