reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej:-)
Spóźnione życzenia dla milusińskich :-) i dla dzisiejszych milusińskich :-)

U nas też ziąb.ale byliśmy 2 godzinki na spacerku.trzeba się hartować......szuklałam małemu kurtki na teraz ale jeszcze nic nie am więc zamawiam na allegro bo już upatrzyłam....................zleciałam pół miasta i nic.............ale za to kupiłąm 3 ary skarpetek i superowe klocki małemu

A na 17 jade na basen z kumnpelką..............mały z babcią....chciałam ze sobą zabrać ....ale jakos sie boje tej wody niby ozonowana ..ale same wiecie

Ostatnia edycja:
reklama
ja chcialam isc na spacer ale Nadia poszla w kie, drugi raz juz wiec chyba pojde w slady coreczki:tak: mialam sprzatac i gotowac obiad ,ale wale to 0 ide spac, po drzemce pojdziemy na spacerek;-)
ja tez kurtke juz zamowilam przez allegro, szalik mamy, tylko czapencje nowa i reczawiczki, moze jakies botki - ale to chyba HM:confused:

cisza ............... ?!?!?!?!?!?!?!

my po spacerku, zaczelo lac wiec zmylismy sie do siostry :-) teraz maly juz po kapieli i kolacji spi :-) bo przez ta pogode marudny jest no i te górne zęby :baffled: koszmar ....

ja juz mam wszystkie kurteczki i na teraz i zimowe, buciki tez :-) maly bedzie jezdzil w śpiworku i grubej kurtce :-) czpke i rekawiczki dostalismy od mojej sis z H&M z myszka miki słodkie i brązowe do kurteczki pasuja :-) oczywiscie dostalam tez po braciszku czapeczki i rekawiczki :-) no i grube spodnie z kabinezonu moze sie przydadza jak bedzie baaaardzo zimno.

Witam :) ostatnio mnie nie było, jakoś nie miałam czasu zajrzeć do was :)
Zimno i zimno, wczoraj kupiłam Nikusi kurteczkę jesienna, jest ciepła, na zimę to ma kombinezon, Czapeczkę tez kupiłam, jeszcze w buciki trzeba sie zaopatrzyć... Myślę ze zima będzie, jak już dziś mówili w radiu ze w górach spadł śnieg :szok: także nie liczę na poprawę pogody ...
Dzisiaj jest Pierwsza rocznica naszego ślubu, Mąż na kolacje zrobił lasagne :) mniam ale się najadłam... jeszcze winko czerwone do tego... no było miło i romantycznie :)
Nikusia dzisiaj była spokojna, razem z nami ucztowała nasze święto :-)

reklama
Witam!!!
Hej:-)
Spóźnione życzenia dla milusińskich :-) i dla dzisiejszych milusińskich :-)

U nas też ziąb.ale byliśmy 2 godzinki na spacerku.trzeba się hartować......szuklałam małemu kurtki na teraz ale jeszcze nic nie am więc zamawiam na allegro bo już upatrzyłam....................zleciałam pół miasta i nic.............ale za to kupiłąm 3 ary skarpetek i superowe klocki małemu

A na 17 jade na basen z kumnpelką..............mały z babcią....chciałam ze sobą zabrać ....ale jakos sie boje tej wody niby ozonowana ..ale same wiecie
Dołączam się do życzeń!!!!
Z basenem to też bym nie ryzykowała.

Witam :) ostatnio mnie nie było, jakoś nie miałam czasu zajrzeć do was :)
Zimno i zimno, wczoraj kupiłam Nikusi kurteczkę jesienna, jest ciepła, na zimę to ma kombinezon, Czapeczkę tez kupiłam, jeszcze w buciki trzeba sie zaopatrzyć... Myślę ze zima będzie, jak już dziś mówili w radiu ze w górach spadł śnieg :szok: także nie liczę na poprawę pogody ...
Dzisiaj jest Pierwsza rocznica naszego ślubu, Mąż na kolacje zrobił lasagne :) mniam ale się najadłam... jeszcze winko czerwone do tego... no było miło i romantycznie :)
Nikusia dzisiaj była spokojna, razem z nami ucztowała nasze święto :-)
U nas też zimno i wieje. My na jesień mamy kurteczkę i kamizelkę taką grubą jak kurteczka zimowa, wczoraj się przydała. Dzisiaj 10 stopni jest, więc na spacer nie idziemy.
Katar nadal męczy, byłyśmy w piątek u pediatry prywatnie, 150 zł zostawiłam, dał leki, drugie 150 zł i nic nie pomagają. Nie chcą przepisać antybiotyku, bo oskrzela i płuca czyste osłuchowo:wściekła/y:, a to już 3 tydzień. Dadzą antybiotyk jak dostanie zapalenia płuc, albo uszu:confused::wściekła/y: Na szczęście zaczęła jeść mleko i kasze:-D:rofl2:
Ząbka nadal nie mamy, zaczynam się martwić.

Do góry