salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wszystkiego naj naj lepszego dla Gabrysi z okazji 9 miesięcznicy :-) :-) i dla Amelki z okazji 8 miesięcznicy :-) :-) duuuuzo zdrowka słoneczka !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Także od nas życzeniaWszystkiego naj naj lepszego dla Gabrysi z okazji 9 miesięcznicy :-) :-) i dla Amelki z okazji 8 miesięcznicy :-) :-) duuuuzo zdrowka słoneczka !!!
Dla Thomasaka i Wiktorki wszystkiego naj,naj na kolejne miesięcznice:-)
W związku z tym że tak zimno zrobiło się mam do Was pytanie.W co ubieracie maluszki na noc?Ja cały czas zakładam mojemu body na krótki ale w nocy czasem się kręci,odkrywa i rączki całkiem zimne ma.Dzisiaj założę mu na długi body.A czy założyć na nóżki śpioszki lub jakieś spodenki?Czy wystarczy tylko te body?
No i wczoraj okres dostałam pierwszy raz.A jest któraś która jeszcze nie dostała?
ja leciałam ostatnio 2h Małej dałam czopek VIBURKOL i przy starcie i podczas lądowania dawałam cycusia Trzeba dawać dziecku pić żeby wyrównać ciśnienieHej dziewczyny, boże jak mnie tutaj dawno nie bylo, a to za sprawą przeprowadzki- jest super, o jej wkońcu sami, !!!!!!!!!! i odrazu porawiły sie relacje z moim mężem, obiadki i te sprawy
Z a tydzień wylatujemy do bułgarii, jakies sprawdzone porady aby dzieckjo lepiej zniosło lot?????????????????? będe wdzieczna za porady ,bo jakoś nie wyobrażam sobie pisku przez 3 godziny!
no i kacperek nie ma jeszcze ani jednego ząbka, gorzej jak zacznie ząbkowac za tydz w bułgarii- koszmar!