reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja wczoraj w nocy dostalam @ więc wszystko u mnie OK:)Mój Kubasek wczoraj zasnął o 20 i spał do 7 rano,dostał butlę i śpi daloej z tatą zadowolony z siebie:)U nas dziś znów zimno idę dziś na próbną fryzurę i później na przymiarkę sukienki mam nadzieję że już wszystko będzie OK.

reklama
wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji 8 miesięcznicy dla Martynki,Wiktorka i Kacperka od Mikołajka z mamą

Załączniki

• 49s.gif
    49s.gif
    45,3 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
collage.jpg

GABRYSIA dziekuje za zyczenia:tak::-D

u nas jako tako po niwdzieli z TATA Kokunia nie dawała mu zyc a dzis rano zaprowadził ją do przedzkola ale sie cieszyła i POJECHAŁ na kolejny tydzień
u na ziąb jak diabli Kurtke wyciągłam brrrrrrrrrrrrrrrrr
Gabisia niby lepiej mamy 4 ząbek :rofl2: jest juz pogodniejsza troche sie sama bawi mam nadzieje ze juz to co słe za nami:angry::baffled:

podrawiam znad kawusi;-)

Myszorka a c az na tydzien wyjechal ?:szok:, jakiesz szkolenie ma maz czy co?. Biedna sama siedzisz...nie dziwie sie ,ze masz czasami doliny.
Ja teraz majac Nadie chyle czola przed marynarzowymi, facet znika na 9msc, choroba nie choroba, @, zima, mrozy a kobita sama z dzieckiem:-(Oj ciezko maja niektore:confused:
Ja wygralam walke z wirusisiekm po 2ch dnaich, wiadro rutinoskorbinu i pol kg wapna, gripex na noc i calkiem beret dzisiaj a kiepsciutko ze mna bylo w sobote...:crazy:

Ewa jak było na weselu ??? Jak sis poradziła sobie z Kubusiem ???
Aga ogólnie było ciężko. Kubek zjadł przez ten weekend z butelki ... taa daam... 5ml mleka :szok:
Pojechałam jak go nakarmiłam w sb ok 14, potem jadł kaszki, zupkę itp. Ale głównie żył na kaszce mleczno ryżowej podawanej łyżeczką, nawet w nocy. Potem ja nad ranem go nakarmiłam i byłam z nim do niedzieli w południe, a potem poprawiny. Nakarmiłam go przed wyjazdem, a potem znów kaszka lyżeczką, zupka ze słoiczka. I soczki. I jakoś zleciało.

"Myszorka a c az na tydzien wyjechal ?:szok:, jakiesz szkolenie ma maz czy co?. Biedna sama siedzisz...nie dziwie sie ,ze masz czasami doliny."

niestety ale na caluski tydzień i to juz od 1 wrzesnia go nie ma tylko w niedziele !!!!!!!!!
ciezko ciezko jest tymbardziej ze Koko do przedzkola zaczeła chodzić no i ta nieszczesna choroba ale hmmmmmm jestem DZIELNA;-);-)

ewus to dobrze ze jakos przezylisie a powiedz mi jak ty sie bawilas ??? masz jakies fotki pochwal sie :-D :tak:

myszkorka dasz rade najgorsze juz za wami, gratuluje nastepnego ząbka :-)

anja dobrze ze szybko uporałas sie z chorubskiem !!! ;-)

Wikus dziekuje za życzenia :-)

reklama
Dzień dobry.U nas nadal ziąb.Na szczęście katar powoli odpuszcza.
DOŁĄCZAMY SIĘ DO ŻYCZEŃ DLA KACPERKA MARTYNKI I WIKTORKA- WSZYSTKIEGO NAJ NAJ.
A mały znów się nie wyspał i teraz marudzi.

Do góry