reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
A u nas dzisiaj rano padal snieg! jest straszna zimnica, kurtki potrzebne, a jeszcz wczoraj mozna bylo z krotkim rekawku wyjsc:szok:
Lena umie juz od dawna robic pa pa, i chodzi za raczki, ale nie mamy czasu wpdac na forum.

witam

ile mierzy Gabi nie wiem rzeczy nosi na 80
a co do spania to GABRYSIA tez ciezko

dzis skonczyło sie na wizycie u lekarza!!!!!!!!!! temp nie ma od paniedziałku ale w nocy budziła sie co chwile nie mam siły a ok 10 dziwnie czerone oczka dostała noe ma co pojechała i??????????? okazało sie zawalone zatoki nosek i gardło!!!!:angry::angry::angry:

taze skonczyło sie ATYBIOTYKIEM:rofl2::no::wściekła/y::zawstydzona/y::-( biedulenka

ale co tam przynajmniej wyjazd do tesiowej w niedziele nieaktualny:-):tak:;-):-)

Biedna Gabrysia.Mi to aż żal patrzeć jak się takie maleństwa muszą męczyć.No ale mam nadzieje że po antybiotyku dojdzie szybko do siebie i będzie dalej broić.:-)

hmmmmmmmmmm
mam nadzieje ze szybko dojdzie do siebie
ja jestem wykonczona zle sipe juz od piątku czyli TYDZIEN
mam dosc i jestem wykonczona

hejka:-)
Dawno mnie nie bylo a to dlatego ze ciagle jeszcze sie urzadzamy i nadodatak Natlka jest chora, ma zawalone gardelko i katar i na dodatek zalatwilam jej pisie, przeze mnie dostala uczulenia bo raz wytarlam ja zwyklymi chusteczkami bo mi braklo jej i dostala mega krostek ktore przemienily sie w pecherzyki i zaczelam jej smarowac mascia co mi lekarz przepisal i popekaly i ja to strasznie piecze i od poniedzialku przezywam horror bo ciagle placze bidulka:-( i poklucilam sie z mezem juz drugi dzien nie gadamy, on uwaza ze opieka nad dzieckiem to nic trudnego, no to niech chociaz godzine z wyjacym dzieckiem posiedzi to ciekawe jak po tym bedzie mowil ,dupek:wściekła/y:

A do mnie dzwoniła dziś kol. ze szpitala gdzie urodziłyśmy(ona dzień później)-leżałyśmy razem na sali na patologii.Nie mogłam tak długo jej odnaleźć bo nie miałam jej tel.Aż tu olśnienie-wpisałam jej imię i nazwisko w google.W przyszłym tyg. się spotykamy wreszcie!Huuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!

Biedne dzieci które sa chore,ja sie ciesze że ja jestem chora a nie moje skarby bo serce mi sie kraje jak one cierpią i zawsze chce żebym to ja była przeziębiona a nie one.

Estera dzieki za rade pomogło w jakimś stopniu jeszcze raz dzieki.

Hej laski. U nas nie miło. Dziś idę na wesele, dokładni eza 4 godzinki. Kubuś zostaje z moją sis. A za nic w świecie nie chce się napić mleka z butelki :-( Próbowałam go nakarmić swoim z butli , próbowałam Bebiko . I nic. Jeden wielki krzyk. Spokój dopiero przy piersi. Nie wiem co robić, jak siostra da sobie z nim radę :szok:Obiadek zje, to wiem na pewno, deserek też, na kolację kaszkę łyżeczką, ale w nocy może być ciężko. No nic, najwyżej wrócę :crazy:

Odezwę się po weselu. Tymczasem buzialki dla Was :sorry2:

reklama
Dla Thomasaka i Wiktorki wszystkiego naj,naj na kolejne miesięcznice:-)
W związku z tym że tak zimno zrobiło się mam do Was pytanie.W co ubieracie maluszki na noc?Ja cały czas zakładam mojemu body na krótki ale w nocy czasem się kręci,odkrywa i rączki całkiem zimne ma.Dzisiaj założę mu na długi body.A czy założyć na nóżki śpioszki lub jakieś spodenki?Czy wystarczy tylko te body?
No i wczoraj okres dostałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pierwszy raz.A jest któraś która jeszcze nie dostała?

Do góry