reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Troche mnie nie było na bb i przyznam, ze nawet nie zagladałam tu ale ost w sumie myslałam o Wikim i Aga są jakies dalsze wyniki badan. Jak tam jego morfologia i jego samopoczucie?? Leukocyty zmalały czy ciagle na tym samym poziomie?? przypomniała mi sie historia małej Noemi. To cora znajomego mojego meza. Przeczytajcie o tej dzielnej małej dziewczynce.
Noemi Cisło.

reklama
czesc wam u nas pogoda jakas niemrawa ehhhh ... a ja sobie dzien juz zaplanowalam mam nadzieje ze pogoda nie pokrzyzuje mi planow :-)

Albi dzieki za pamięc , czkamy na wizyte u hematologa bedzie 6 pazdziernika i juz wszystko bedzie wiadomo bo badania krwi juz pani hematolog przepisala wiec teraz tylko czekac do wizyty, maly czuje sie swietnie, nie choruje, marudzi czasem jak kazdy maluch przy zabkowaniu ale oprocz tego to jest calkiem normalny :-) oprocz swojego lenistwa, wazy juz 10 kilo i baaaardzo lubi jesc, wczoraj nawet pobil rekord w spaniu w ciagu dnia. No ale szukalam lekarza hematologa dzieciecego prywatnie- ale w Katowicach nie ma. Wiec musze czekac do pazdziernika, uspokaja mnie mysl ze lekarka powiedziala: " ze z tych wynikow co on juz mial robione to ona nic zle na nich nie widzi no ale musi zlecic szczegolowe badania..." wiec nie wiem co to oznacza .... maly nie ma oznak zadnej choroby wiec mam nadzieje ze on poprostu bedzie miec taka urode albo to przez ząbkowanie bo to niby stan zapalny jest tez ...
ale dziekuje za pamięc.

wszystkiego naj dla ZOSI KUBUSIA I TOBIASZKA a ja sie pochwale ze karolek spi 2 razy dziennie po 2-3 godz wiec mam czas dla siebie wlasnie klade go spac i mam spokoj do 11-12 :-)

Witam ale napisałyscie,wczoraj byłam w Kaliszu z dziewczynam M SIEDZIAŁ Z DZIECMI.Przyjechałam o 20 i dzieci spały,WYKĄPANE AŻ MI SIE MIŁO ZROBIŁo.

Zdiecia przesliczne.

A moja Amelka sama niewstaje ale w wózku sama wstaje i wczoraj z rana wypadła z wózka ale na trawe i na tyłek,od tej pory jest zapinana.

Poradzcie co jest dobre na zatoki bo zdycham jestem tak przeziębiona że niemam siły nawet patrzec oczy chcą mi wyskoczyć.

DZIEWCZYNY NIEMA TAKICH SAMYCH DZIECI KAZDE JEST INNE.

Pogoda beznadziejna zimno i pada wrrry.

Wszystkiego naj naj dla naszych kochanych dzieciaczków które mają pełne miesiące.

Ostatnia edycja:
Hej
Wszystkiego naj, nja dla jubilatów miesięcznikowych hihihi:tak::tak::tak:
Nutka podgrzej sol na suchej patelni włoż do jakiegoś woreczka z materialu albo zawin w kawałek materail ui rob takie oklady na zatoki...ale to ma byc mocno cieple ae ne gracce zeby sie nie poparzyc-tak mi radzil lekarz robic jak milam kiedys z zatokami problem.
Ale wizyta u lekarza jest nezbedna bo z zatokami nie ma zartow-to jest taki wspomagajacy zabieg
Zycze zdrowia

Mikołaj właśnie się obudził.Spał godzinkę.Wzięłam go na ręce,usłyszałam pryknięcie i szybko z nim na nocnik.Zrobił siuchu(obsikał sobie buzię) i kupkę:tak::tak:.Ale mu ulrzyło:-D bo rano nie mógł zrobić i tyle czasu się męczył.

reklama
Witam.A mój wojaży od 7 rano i wcale nie ma zamiaru iść spać chodz oczy prawie same mu się zamykają. Boże dlaczego moje dziecko jest takie ciężkie do spania???????????????????????????

Do góry