salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wy mnie zawsze jakos uspokoicie :-) dzieki
i brawo dla Nadusi, przescigneła nawet Olisia
i brawo dla Nadusi, przescigneła nawet Olisia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
spokojnie spokojnie miesiac róznicy to ogromna róznica powiem wam szczerze ze na poczatku tez bardzo sie martwiłam ze gabi nie siedzi bo Kokunia porównując z pamietnikiem juz siedziała ze nie robi kosi-kosi itd itd itd a dzis wiem ze to głupota usiadła z dznia na dzien od lipca łazi po podłodze wstaje gdzie moze itd itp az za szybko a kolezanka dzis mi sie chwali ze jej Zuzuia załapała o co chodzi w raczkowaniu a jest starsza o 3 tyg!!!!! takze ze spokojem kazde dziecko ma swój własny rytm zobaczysz wszystko sie wyrówna a jak sie martisz to lepiej zasięgnąc porady pediatry niech oceni stan rozwoju i jaby co to dalej kieruje :-):-):-)dziewczyny wam sie dobrze mowi bo wasze chłopaki sa łobuzy :-) i świetnie sie rozwijają a Wikiego poloze go na podlodze i postawie przed nim zabawki to po 5 minutach jest taki wrzask ze caly 10 pietrowy blok go slyszy , a jak lezy na pleckach i nie umie wstac tzn usiąśc to jest to samo albo sie przewroci na brzuch i za 5 minut i tak wrzeszczy w niebogłosy !!! wiec nie wiem co mam jeszcze z nim robic .... rece mi opadaja on tylko je i je i je i nic wiecej nie robi !!! urosnie mi mały zapaśnik sumo w takim tępie jego rozwoju....
esti a ja nie mowi mu ze jest zacofany czy leniwy tylko sobie tak mysle po cichu i martwie sie ale nie wpajam tego malemu , na tyle glupia nie jestem .... niby wiem ze on sie rozwija wlasnym rytmem ... ale martwie sie bo jego rytm to żaden rytm
a moj czyta w suahili i aramejsku a piwo to on zaczął pic miesiac temu, teraz tylko tequila i pozwalam juz mu wracac o 3 rano i co ty natoto ja sie tez pochwale
Nadia poczytala ksiazeczke - czyta juz dosc dobrze w chinskim jak to kogos ineresuje i poszla z kolegami do baru na piwo, wroci po 1
to jest dopiero tempo rozwoju