salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Pandi napisz jak sie czujesz .... Jak tobiaszek bez cyca ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pupka na szczęście w pampersiku Moj ptrafi sam ju z usiąc ze stania le wczoraj znalazł sobie zabawę polegającą na puszczaniu się i jest wielki chichot...a to tak wygląda
Wiem chwalę sie...............hehehe
Aga tu głupol jestes, co ty chcesz od Wikiego rośnie i rozwija sie normalnie. Jak chcesz cos przyspieszyc to mozesz ogromną krzywde małemu zrobic, bo kazdy ma swoj rytm. Jest jeden bezpieczny sposob na to duzo zabaw edukacyjnych i postaraj sie aby mały sam sie nauczył siadac a nie go sadzaj, ja przez ost 3 tyg nie sadzałam małego, nie pomagałam mu i sam sie nauczyl z kazdej pozycji. Jak chcesz zeby sie czołgał to ustaw mu jego ulubione zabawki i niech sobie do nich idzie itp.Oli jest swietny marze zeby moj syn rozwijal sie w polowie tak jak Oli no i Karolek i pewnie wieksza ilosc naszych forumowych dzieciaczkow ... on taki leniwy jest...
to ja tez sie pochwale moim facetem- mniej rozwinietym ....