salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiktor tez pobil dzisiaj swoj rekord 1,45 cos niesamowitego az nasluchiwalam czy jeszcze oddycha :-) glupia jestem ale to strasznie dlugo jak na niego ... !!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem ze nie dogonimy Olisia ale on jest bezkonkurencyjny
Miki już od kilku tyg, siada i robi kupki zazwyczaj z rana tak ok.6Kacperek zrobił kupke i siusiu do nocniczka??? No nie, jeszcze nie słyszałam żeby prawie ośmio- miesięczne dzidzi już robiło kupke do nocniczka. Ale jestem pełna podziwu... ze wogule chciało usiasć na ten nocniczek i załatwic swoja potrzebe... :-) Tylko pogratulować :-)
Dzisiaj jestem wykończona, nikola jak wstała rano tak do tej pory nie spała, teraz dopiero zasnęła, byłam na targu, nawet nie chciało jej się spać, tylko tryskała życiem... gadała po swojemu, jak widziała pieska czy ptaszki to od razu krzyczała z radości :-) nie wiem skąd ona bierze tyle energii hehe.
Mi za to już brakuje... teraz robi się obiadek na 16 będzie, akurat mój mąż wraca tak z pracy :-)
Jestem ciekawa ile pośpi mój mały brzdąc :-)