reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

a co pewnie pozazdroscilam ci suwaczka :-D :-D :-D :wink: :wink: :wink:
tez chce byc piekna heheh :wink:

ja mam lenia ale tylko dlatego ze mieszkami z tesciami ale jak bym miala swoje mieszkanko to bardzo chetnie bym w nim robila wszystko ehhh...
pozazdroscic wam tylko wiec wezcie te swoje zadki do roboty i uporzadkujcie swoje gniazdka !!!! ALE JUZ !!!

reklama
a ja podniose sobie poprzeczke i zamiast do 60 kg to musze schudnac do 55 kg:-) dam rade:rofl2: musze wstawic sobie suwaczek ale to jak mala zasnie bo teraz rozrabia , wszedzie jej pelno i musze wkoncu tego mojego meza popedzic zeby obnizyl jej to luzeczko bo malpa wstaje a tymczasem ide zaparzyc sobie czerwona herbatke i niech mi ktos da kopa na rozped bo musze posprzatac i dopakowac sie a tak mi sie nie chce ooooo i jeszcze obiad ugotowac:baffled: dzis nie mam weny:dry:

mili nastepny len siemierdzacy no nie !!! niech cie mobilizuje twoje swierzo wyremontowane mieszkano i to ze babki nie bedzie ogladac :-D

ja tez chcialam do 55 ale hmmm :-( jak juz dojde do 60 to potem sie pomysli to zalezy czy juz sie bede sobie bardziej podobac :-D

A co tu u nas dziś tak cicho? Pewnie wszystkie na spacerkach. Mój Jakubuś na spacerze z kuzynką Paulinką a ja zaraz lecę do pediatry po skierowanie dla Julci do neurologa i zaświadczenie, że zaleca się jej uczęszczanie do przedszkola ze względów terapeutycznych.
A w ogóle to dziś mam ciężki dzień :-( Teściowa dzwoniła ze szpitala, że mój Kwiatuszek dziś w złym humorku. Od rana ciągle płacze, że chce do domu, że tęskni za mamą, za tatą i Kubusiem :-( Tłumaczyłam jej - Juleczko, jeszcze tylko 3 noce i już koniec turnusu ale dla niej to wydaje się tak długo, ona mówi, że chce już dziś do domu. Po rozmowie ze mną troszkę jej się humorek poprawił i pojechała z babcią na zakupy do Auchan. Babcia ma jej kupić jakiś tam drobiazg, może to sprawi jej przyjemność i zapomni choć trochę... Ja też tęsknię :frown:
Nic, zmykam do przychodni.Pa.

Ostatnia edycja:
reklama
faktycznie dzis tu cicho a ja jestem wku..... mieli zakladac dzis wode do domu i nie przyjechali a ten co robi centralne ogrzewanie to idiota wpiepsza sie we wszystko chyba wykorkuje zanim to wszystko skoncze:wściekła/y::no: no i mam 2 dodatkowych dzieci na wakacjach wiec razem 5 :szok: jedno z adhd :baffled:

Do góry