reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

czesc wam ...
jestem wykonczona !!! wiki w nocy budzil sie co 15-20 minut :-( jest 9 a ja juz ledwie zyje!!!

Pumi super ze Mimi chodzic zaczyna, i gdzie ona opozniona ona jest mlodsza od moijego Wikusia a juz zaczyna chodzic a Wiki nie... wiec z nia wszystko w porzadku jest :-)

mili oj nie zazdroszcze ci takich rzeczy, ale wierze ze juz w sobote bedziesz robic parapetuwe :-) z tym chodzikiem to tesciowa postapila nie fer skoro wy nie chcecie zeby chodzila w chodziku to tesciowa nie powinnna wam na zlosc robic...

reklama
to wiadomosc od meza pam z wczoraj o 21:53 :
Leży od 01.08 2008 po dzień dzisiejszy i nie mam pojęcia kiedy wyjdzie bo nasza służba zdrowia - POZA WSZELKĄ KRYTYKĄ. Czuje się dobrze, wedle diagnozy tych KONOWAŁÓW choruje na ZAKRZEPICE lub inaczej i po chłopsku ma skrzepy w żyłach w nodze i czeka ją długa leżąca rekonwalescencja. Mały czuje się świetnie 24H przebywa z TATA wiec ma super opiekę tylko MAMY do kompletu brakuje i trochę smutno bo nie ma kogo po denerwować. :)

hej
ale sie przed chwila ucieszylam, bo wchodze na wage a tam 60,1 no i szok i sobie mysle przeciez to nie mozliwe i faktycznie to tylko chwilowa radosc bo waga byla zle polozona:baffled:
Natalia jest okropna, zabierzcie ja ode mnie, nigdzie wyjsc nie moge bo zaraz ryczy, wczoraj np. smarzylam kotlety z nia na reku bo nie chciala sie bawic tylko darla ryjka a dzis jest to samo, mam juz dosc,psychicznie nie wyrabiam i jeszcze ten gaz piepszony:baffled:

Witajcie kochane po dłuższej nieobecności.Przepraszam że Wam nie napisałam co ze mną ale do szpitala trafiłam prosto z pracy więc nie było jak.Dziś mnie wypuścili.Spróbuje Was doczytać ale nie będzie łatwo -4 tyg. zaległości.No i muszę się nacieszyć Oskarkiem którego nie widziałam prawie miesiąc.

No więc po 27 dniach pobytu wreszcie zdecydowali się mnie puścić.Mam dużo leżeć i nie obciążać chorej nogi.Zapisali mi leki i zalecili kontrolę u chirurga naczyniowego.A leczenie tej zakrzepicy może potrwać nawet do pół roku.Mały o.k tata świetnie sobie z nim radził.Tylko dziś mnie nie poznał tak mi się przyglądał jak po mnie przyjechali.
Starałam się Was doczytać ale 150 stron to ponad moje siły.Widziałam że jakaś afera z Masiek była a tak poza tym to może mi streścicie co się działo ostatnio bo nie będę wszystkiego czytać.

reklama
Witam:-)
Ja od 8 pilnuje 2 dzieci.z moim Olisiem 3 .:-D u kolezanki.....jedno ma 2 a drugie 4latka ........bawia sie z Olisiem cały dzień wiec mam spokój.......teraz całA 3 śpi |:-)
SIEDZE Z NIMI DO 17 A POTEM DO DOMKU
PAM W KOńCU JESTEś-SUPER.....DUUUUUUUZO ZDROWKA:tak::tak::-):-)BUZIA

Moje dziecie zachwycone innymi dziecmi.....bawi sie samochodami , lalkami :rofl2::rofl2::rofl2:i zaczal alzic wzdluz mebli, bo tu jest ooogromny pokuj i mnostwo miejsca

Do góry