reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

asiu testu ??? jesli mowisz o tym o czym mysle to nic nie boj ja robilam jakis miesiac temmu i luz, dziuba robila chyba razy juz i mili tez juz kiedy tam robila wiec nic nie boj tylko zrob ...

a z paluchami nie ma tak zle tzn z paluchem ... :-D

reklama
Boże jaka jestem wykończona, malujemy nowe mieszkanko, kacper nie daje nic zrobić, dzisiaj bardzo mało spał, duzo ryczał ale niestey ja sprzatałam i malowałam, juz sie nauczył ze jestem na każde jego krzyknięcie, ale nie dziś ani jutro;/ niestety...
A u nas ani jednego zęba, dostaje szaleju, kacperek tez, używamy dentinox ale czy ja wiem czy to pomaga? wątpie! musze kupić to co esti proponuje i poleca!
A teraz pije piwko i czekam na męża:)
Kacperek siedzi, mam wrażenie ze toeszke słabo sie rozwija, mało gaworzy, załamka, kazde dziecko jest inne...

my uzywamy zelu Baby orajel i pomaga ale tylko na 10 minut . innych zeli nieprobowalam. kamil ma juz trzy zabki. czwarty mu idzie i chyba przy tym najbardziej cierpi..

Co się dzieje z Pumi????:-(
Joaaa nic się nie martw, każde dziecko rozwija się inaczej. Na niego też przyjdzie pora a jeśli nie daje ci to spokoju to idx do lekarza z nim, rozwiej twoje wątpliwości...
Albi ale super wygladasz....Dawidek zresztą też. Ja to sie zastanawiam co ty chcesz od swojego tyłka ze się tak katujesz??Masz odlotowa fryzurke:tak::tak:.
Anja a moja figura i waga pozostawia dużo do życzenia. Chyba 5 lat temu schudłam jakieś 10 kg to teraz mam nadzije chociaż z 5 zrzucić!!!!
Esti a Oliś jak zwykle cudny...A nózie to ma odpowiednie do swojej figury:-) Jak mamusia i pewnie tatuś....
A wiecie co z Sylką??

Gratulacje dla Dawisia i Kamilka kolejnych zabkow
Helenka nie martw sie pomalu a skonczycie domek nam tez na wszystko kasy nie starczylo ale pomalutku sie urzadzimy ale najbardziej ciesze sie ze bede na swoim wiec Wam tez sie uda;-)
Asia a ty sie nie zamartwiaj tylko rob test, szkoda nerwow a tak poza tym to ja mam co miesiac urojona ciaze ale tym razem jakos dziwnie bo biore tabsy a tu mialam kilka dni plamien i wczoraj strasznie mnie brzuch bolal nie wiem o co chodzi i nadodatek mam ciagle zgage a zgage mialam w ciazy z natalia ale pewnie sobie wkrecam i czasem mi cos w brzuchu zabulgota tak dziwnie i podobnie do ruchow:-D:szok: ale ja to sobie napewno wkrecam pewnie tak sie objawia u mnie strach przed ciaza:-D

Majopa dzieki kochana ale wygladam jak kupa gówna. Nogi i dupsko ok ale od pasa w zwyz to katastrofa. Wielki brzuch i wielkie ramiona, 4 podbrodki :-D, poliki jak u chomika haha. To cała ja.
Dawis wkoncu zasnął.

reklama
Do góry