reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Salik...ja dzisiaj w piete szkło wbiłam - tak, że też poszkodowana jestem - miałam iść na dancing :-D ale ledwo na pięcie staje..więc stanęło na jedym piwku na ogródku na Krakowskim Rynku za jedyne 15zł :laugh2: - cenią się w Krakowie nie ma co haha.

Albi gratuluje ząbka - wkońcu :-pJa się twardo dochudzam....jedno małe Desperados to jedyny mój grzech dzisiaj, ale umówiona byłam już dawno więc nie mogłam odmówić wyjścia- a o suchym pysku siedzieć nie wypada :sorry2: Mam nadzieje, że jutro obudzę się lżejsza o 30 dkg haha

Esti - Oliś widzę mały plażowicz ... jak mój Osa :dry:

Zmykam śpiochować, tak że miłej nocki i kolorowych - do jutra lejdis :elvis:

reklama
Hej
Wtam sie przy kawusi, choc nie wiem czy ja wypije bo moje dziecko doprowadza mnie do szalu:crazy::baffled: teraz gryzie swego buta i mam troszke spokoju:-D

czesc kobitki jeszcze w pizamce :-D

moj maly buszyje na naszym lozku z tatusiem :-) ja zaraz ide sie ubrav i jakas kawke moze zrobic ehhhh.... i sniadanie lekkie zjesc ... ah no i zwazyc sie przed tym wszystkim !!! masakra chyba zawalu dostane jak zobacze te magiczne liczby !!!!

u nas noc koszmarna wiki budzil sie znowu co godzine mam dosyc i nadodatek poszlam spac po 24 bo ogladalismy film na polsacie ... :-( jestem wykonczona a tu tki ladny dzien sie zapowiada slonko swieci i tzreba trzasnac jakis spacerek :-) oj tak teraz duuuuuzo spacerkow malo zarcia !!!! jak ja przezyje heheheh :-D

Cześć lasencje:-):-)
Ale mam lenia.......nic sie nie chce....zreszta mam tak od kilku dni:-D:-D:-D
Mój Oli rozrabia na całego...............
To ja za Was tzrymam kciuki w chudnieciu.....................a sama też nie jem od wczoraj nic po 19........musze zgubić oponke :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: i piwa nie piję po 19 bo od tego to dopiero oponka...................ach jak ja wytrzymam :-D:-D:-D
Aga jak palec?

reklama
O nie Salik ukradła mi suwaczek :growl::evil::wink:
Ja zeszczuplałam 30 dkg a moje dziecko 10 dkg:-D
Byliśmy rano u lekarza - mierzy 73cm i waży 10,780 :-D
Wiecie w duecie zawsze łatwiej zbic wagę:dry:
Ja też mam Esti prze mega lenia i tak juz od póltorej roku...nienawidze się za to, ale też nie mogę z tym nic zrobić i to jest najgorsze. Siedze w balaganie i codziennie sie wkur...że on jest...tyle, że sam się nie posprząta - destruktywne to moje nic nie robienie, bo wlaściwie denerwuje się sama na siebie :baffled: no i oprócz nerwów, zadnego w tym więcej pozytku...Muszę się wkońcu kopnąć w dupę...

Do góry