reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
teraz zjadlam bo on spi ale przewaznie jest ze mna badz gdzies kolo mnie, musze go widziec i czuwac co robi bo w chodziku lazi i wszystko zciaga, na lozku go nie zostawie bo sie boje zeby nie spadl mimo tego ze on nawet nie pelza a na podlodze to on zaraz wrzeszcy to samo w lozeczku za szybko sie nudzi .... i takie to moje jedzenie bez niego ....

teraz zjadlam bo on spi ale przewaznie jest ze mna badz gdzies kolo mnie, musze go widziec i czuwac co robi bo w chodziku lazi i wszystko zciaga, na lozku go nie zostawie bo sie boje zeby nie spadl mimo tego ze on nawet nie pelza a na podlodze to on zaraz wrzeszcy to samo w lozeczku za szybko sie nudzi .... i takie to moje jedzenie bez niego ....
salik, to nie jedz tyle, bo Ci dupa urosnie i nici z suwaczka :-D:-D

Wkoncu normalna atmosfera na forum panuje:-D
ja tez chce taki suwaczek a od jutra znow sie mobilizuje i dietka plus cwiczonka bo ostatnio ciagle zrem:-D:-D:-D
Ide szykowac obiad bo malz przyjdzie to ide zamawiac firany

Ale sie fajnie zrobilo...
U Boryska jeszcze zebow nie stwierdzono ale ma tak twarde dziasla,że przegryzie skorke od chleba. Ostatnio ugryzl kawalek jabluszka jak dalam mu do polizania
Moje dziecko dzis dalo czadu w nocy.. Budzi sie co pol godz. Dalam mu panadol bo myslalam ze to od zebow.. ale nie pomoglo. W koncu wzielam go do siebie do lozka...
Ja mysle ze to moglo byc od tego sosu czosnkowego, ktorego podal mu wczoraj moj tesc!!!SZOK
Mili- bardzo ladne mieszkanko :)

Asia czosnek surowy cieżkostrawny..............mozana podac dziecim ale w zupce gotowany i to ząbek mały

A ja idę na spacer , bo ladna pogoda sie zrobila.........no i nie chcę zeby dupa wielka mi urosła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Aga i Asia dzieki za mily komentarz;-)
KU......A zaraz szalu dostane z tym babsztylem, im blizej do wyprowadzki tym jest gorsza chyba chce mnie na dowidzenia wykonczyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosi ja caly czas i jak mowie zeby nie nosila to nie rozumie i natalia tak sie przyzwyczaila caly weekend na rekach ze jak jest babka i ja i chce wziac natalie to nie chce isc do mnie i ryczy, KUZWA jestem wsciekla wlasne dziecko nie chce do mnie, ryczec misie chce, jak ja wytrzymam te pare dni:wściekła/y:

reklama
Do góry