reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Zazdośnice :-) fajnego mam suwaczaka...i zobaczycie jak co tydzień będzie sie w dół przesuwał HA :-D aż wkońcu będę lasencja jak dawniej - i będe znowu bardzo szczęśliwa...

Ja już od rana po trzech posiłkach , miałam plany spacerowe, ale chmurzy się co chwilkę, zanosi jak na ulewę...no i burd...w domu, który trzeba kiedyś ogarnąć - przez niego i moją nadwagę mam największą depresję...

Atmosfera na forum fajna...wiadomo czemu :laugh2:bo ja pisze i Albi i Ewa i Esti i Mili itp itd...- to wiadomo fajne niezakompleksione babki to i fajne forum :-p

reklama
oj helenko to nie dobrze ale dasz rade :-) jak nie teraz to pozniej i bedziesz miala domek jak ze snow zawsze mozna zrobic napad na bank :-D :-D :-D

my po popoludniowym spacerze juz...

a ja stara i glupia jestem !!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: roblam malemu deser blenderem i nie wyciagnelam wtyczki z gniazdka i dlubalam palcem zeby wydlubac wszystko z niego a duga reka nacisnelam na przycisk i mam caly palec pociety przez godzine krew sikala myslalam ze nie przestanie , teraz juz nie leci krew ale palec jeszcze pulsuje....

bylam w aptece i kupilam malemu zel na dziaselka ale juz nie bobodent bo pani w aptece powiedziala ze dentinox jest lepsze ( no i drozszy) czy ktoras z was go urzywa ???

Hej:-)ja po dluuuugim spacerze.......hihihi
Aga........to się załatwiałaś......mozę trzeb zszyc?
Ja miałm Dentonix Gel.......dobry ale Baby Orajel jest lepszy........ale kazde dziecko jest inne i co innego mu pasi

Salik Fifi dziękuje za życzonka :-):-):-).Przydadza sie te o ząbkowaniu hiiii. Wczoraj wyszewdł mu 3 ząbek, zaraz bedzie 4 bo już dzisełko takie bzieeee....
Co do papek to ja też czasem tylko widelcem wykućkam zeby sie nie przyzwyczaił za mocno do niegryzienia;-)A ma juz przecież czym....On Uwielkbia chlebek pieteczke, chrupasy kukurudziane i ryzowe wafelki pomału mu daje, ale sama po kawałku.
Wiecie co, ja też zacze łam sie martwić o swoją dupe. Stwierdziłąm ze mi za bardzo urosła i już tydzień jestem na dietce.Miałam sie dziś zwazyć na takiej wiarygodnej wadze no ale sie nie udało....może jutro...

A Salik, ja też tak czasem mam ze wygrzebuje palcem resztki z blenderka a palec trzymam na właczxnkiu:szok:Pare razy się na tym złapałam co by było gdyby...A teraż na twoim przykładzie juz wiem...Biedactwo..

reklama
Do góry