reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ja tez mam takikosz siateczkowy na zabawki i juz sie prawie z niego wszystko wysypuje ale fajna rzecz bo przynajmniej w jednym miejscu sa, a ja dzisiaj bylam porzewozic nasze ubrania i inne pierdoly, talerze i sprzety kuchenne a juz w tym tygodniu bedziemy na swoim tak sie bardzo ciesze:-)
1. tu kawalek mojej kuchni widac
2. a tu bedzie natalki pokuj ale dopiero za rok gdzies bo teraz z nami bedzie w jednym pokoju
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=90792&stc=1&d=1219608868https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=90793&stc=1&d=1219608868

Załączniki

• Zdjęcie081.jpg
    Zdjęcie081.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 45
  • Zdjęcie080.jpg
    Zdjęcie080.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
z tymi papkami za długo podawanymi to ja myślę, że racja, ale na logikę to dziecko musi mieć chociaż ze dwa ząbki, żeby czymś mielić coś mniej drobnego niż papka
ewa, ja na początku dawałam skórki od chleba lub ciasteczka nestle w gryzaczku z siateczką, bo Tobi też się krztusił - działało i teraz już częściej je bez siateczki:tak:

z tymi papkami za długo podawanymi to ja myślę, że racja, ale na logikę to dziecko musi mieć chociaż ze dwa ząbki, żeby czymś mielić coś mniej drobnego niż papka:tak:

No to oczywista sprawa Pandi, zazwyczaj w 8-9 miesiącu już 2 zabki są... chociaż może sa dzieciaczki, ktore nie mają :confused: Nasz ma 1 ząbala , ale gryzie nim tak ,że nieraz sam ma łezke w oku jak się ugryzie:-D

ewa, ja na początku dawałam skórki od chleba lub ciasteczka nestle w gryzaczku z siateczką, bo Tobi też się krztusił - działało i teraz już częściej je bez siateczki:tak:

Tzn jak w gryzaczku z siateczką? Bo to fajna sprawa może...

Ostatnia edycja:
hejka
a co tu dzisiaj takie pustki, spicie jeszcze czy co? co do tej siateczki to fajna sprawa ale ja nie bede kupowala Natalce bo swietnie radzi sobie z zuciem w koncu ma 6 zebow a 7 w drodze wiec niech wie do czego one sluza,:-);-)

hey Mili...dziewczyny jeszcze śpią pewnie, no a Albi w pracy ;-)
Faktycznie super sprawa ta siateczka....ale u nas mały też gryzie wszytsko, chociaz ma dopiero pół ząbka... ale 7 m-cy i 6 ząbali to niezły wyczyn :tak:
Póki co mam minutke bo mój od godzinki ogląda Rock Your Baby hehe

czesc wam, mili mieszkanko no no zajeboza :-) to parapetowa w weekend ??? :-)
wiki tez bardzo dobrze sobie radzi z rzuciem :-) mimo ze tez ma jedengo zeba tylko on uwielbia wszystko mielic i smiesznie to wyglada :-) i nie ma problemow z dlawieniem bardzo szybko zaczelam podawac mu kawaleczki w jedzeniu i sie juz dawno przyzwyczail.

ja juz zmienilam posciel, nastawilam pranie teraz musze mojego krzykacza przebrac z [izamki, potem na zakup[y i spacer przy okazji zaliczymy ...

pogoda niby fajnie wyglada ale jest tylko 16 stopni wkoncu to juz koniec sierpnia ... ehhhh jak to zlecialo ...

reklama
Witam:-)
Aż chce sie wejsć na forum i cos napisać jest tak fajnie:tak::tak:
Oliś ma dwa zeby ale świetnie radzi sobie z gryzieniem.......zupek mu nie miksuję tylko dusze widelcem i piękniei wszystko gryzie...banna te mu daję-sparzam wrzątkiem do rączki i miękką gruszkę tez je sam
Oczywsicie siedze wtedy przy nim i nie zotawiam go ani an chwile samego żeby sie nie udlawil bo roznie moze to byc
Helenka Karolek cudny :-)
Ja też daję małemu chebek albo bułeczki kawałek-uwielbia

Do góry