reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna, tą spacerówkę też widziałam, ale - chociaz to mało ważne - nie podoba mi się:no:
dziuba, nam się model Tobi też podobał z powodu nazwy:rofl2:
girly, dzięki za propozycje, przeanalizujemy je również:happy:
i w ogóle wszystkim dziękuję za podpowiedzi:tak::tak::-)

reklama
bo kurdę stabilność stabilnością ale właśnie dlatego że Tobi jest ciężki nie chcę ciężkiego wózka:no: i jak znaleźć złoty środek - bądź mądry i pisz wiersze:baffled:

Dziewczyny czy wasze pociechy maja jakies fajne sprawdzone zabawki? Bo u nas mata edukacyjna kiepsko funkcjonuje :-( byłam wczoraj w zabawkowym, ale jak zobaczyłam natłok zabawek, to wkońcu nie wiedziałam co wybrać, teraz buszuje po Allegro i mam podobny problem...

Girly- jeszcze nie mialam sie okazji przywitac- witaj z powrotem. Fajnie ze znowu do nas zagladasz. Szkoda ze ja teraz rzadziej- ale za duzo afer ostatnio i jakos mi ochota zmalala.
Co do rozmiarowki - ja dla Dominiki kupuje 12-18 mieisiecy a ledwo skonczyla 6 takze witaj w klubie hihihih.
Mata i inne zabawki ( w ilosciach znacznie przekraczajacych pojemnosc naszego mieszkania) budza zainteresowanie malej przez 10 minut a potem jest wrzask. NAJDLUZEJ BAWI SIE FLACZALYM BALONEM NAPOMPOWANYM HELEM I PLASTIKOWA BUTELKA PO WODZIE W ZIARENKAMI RYZU W SRODKU

Witaj Pumiaczku :-) widzę, że "maluchy" nam ładnie rosną:szok: Własnie czytałam tyle postów i nie mogłam Cię znaleźć, miałam dziewczyn pytać co sie stało...dobrze, że jesteś ;*

Albi...Pani Szeleścik mnie zmiażdzyła:laugh2:
Chciałam mu kupic cos fajnego...i własnie szukałam coś w stylu Pana Metki i Pani Szeleścik - przy macie mamy taki szeleszczący liśc i to jest najlepsza zabawa ze wszytskiego...może grać, spiewać, ruszać się i nic nie budzi zainteresowania - za to bardzo interesujące sa kable od komputera i przycisk który świeci, klawiatura, telefon, firanka i gazety ehhe Zatem pora zmienić zainteresowania :)

Ostatnia edycja:
Oj dawno tutaj nie byłam...
Wczoraj wróciliśmy z pochmurnego polkiego morza, nikt mnie nigdy nie namówi na polskie morze, siedzieliśmy w pokojach....
Dzisiaj jedziemy obejzec mieszkanko, i działke, chcemy najpierw sie wyprowadzic od rodziców no a działke bo wtedy zaczniemy sie budować...
mały mój jeszcze nie siedzi, ale nic na siłe, widocznie jeszcze nie czuje sie na siłach.
A no i 20 wrzesnia zaplanowalismy sobie (wczoraj) wyjazd do chorwacji, mam nadzieje ze tam pogoda bedzie.
Ulubiona zabawka mojego synka sa ---stoooppkiii mniam

Dziewczyny czy wasze pociechy maja jakies fajne sprawdzone zabawki? Bo u nas mata edukacyjna kiepsko funkcjonuje :-( byłam wczoraj w zabawkowym, ale jak zobaczyłam natłok zabawek, to wkońcu nie wiedziałam co wybrać, teraz buszuje po Allegro i mam podobny problem...

zabawki które ja polecam:-) jedne z najlepszych, którymi mała się bawi
choć ceny są droższe warto kupić lepszą zabawke

Załączniki

• hjjh.jpg
    hjjh.jpg
    282,9 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC04937.jpg
    DSC04937.jpg
    328,5 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry